AcasăNewsMinistrul Educatiei despre parintii elevilor din Romania: "Parinti inconstienti si tampiti"

Ministrul Educatiei despre parintii elevilor din Romania: „Parinti inconstienti si tampiti”

Monica Anisie, sinistrul personaj plantat de PNL in fruntea Ministerului Educatiei si Cercetarii, nu pierde nicio ocazie sa se dea in stamba, sa isi arate nivelul intelectual demn de maidanele din Ferentari, facand mereu de ras partidul si guvernul din care din pacate aceasta face parte.

Am relatat sambata, ca, la sediul organizatiei PNL Sector 2, pe care Anisie o conduce, ministresa Educatiei a organizat o sedinta, fara a respecta normele legale de distantare sociala (https://www.national.ro/news/ministresa-educatiei-tine-sedinte-la-partid-fara-a-respecta-distantarea-sociala-684744.html/). La aceasta sedinta, Anisie declarandu-se nemultumita de faptul ca parcurile sunt pline de copiii, dupa data de 15 mai, a spus plina de naduf ca: „Sunt parinti care sunt inconstienti si tampiti si ies cu copiii in parcuri si dupa aceea fac galagie ca trebuie sa vina la scoala”. Asadar, dragi parinti ai elevilor din Romania, Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii din tara unde voi toti platiti taxe si impozite pentru ca ai vostri copii sa beneficieze de un sistem de invatamant sanatos si eficient, crede ca sunteti „inconstienti si tampiti”. Asta doar pentru ca ati „indraznit” sa va scoateti copiii la joaca in parcuri, dupa doua luni de carantina.

Anisie in loc sa porcaie parintii din Romania, ar face bine sa fie dura cu Primaria Capitalei de pilda si cu Primarul General pentru ca nu se respecta normele si regulile de distantare sociala din parcuri. Nu cu parintii elevilor. Insa, in loc de asta, Monica Anisie redistribuie pe pagina sa de Facebook articole laudative la adresa Gabrielei Firea. Este cunoscut in lumea politica a Capitalei ca cele doua au o relatie excelenta, data fiind apropierea si prietenia lor cu cercul UNPR – Gabriel Oprea – Neculai Ontanu.

author avatar
Andrei Coman
11.691 afisari

8 COMENTARII

  1. pt asa exprimare si opinie in masa fata de cei care o platesc si ii asigura functia ,sa plece si cu toata creatia ei de pana acum care e de sorginte neomarxista !!!!!!

  2. Cand ati spus despre creierul lui Anisie (ca minte nu are) ca este de maidanele Ferentarilor ati jignit oamenii din Ferentari. Daca ati merge acolo probabil veti descoperi oamenii mult mai competenti decat distinsa tovarasa profesoara de limba romana.

    • Ar fi bine să mai și gândiți, înainte de a crede aceste mizerii- atât timp cât nu sunt dovedite cu înregistrare audio sau video!

  3. Este obligatoriu ca jurnalistul sa prezinte inregistrarea video (sau macar audio) a sedintei. Altfel, avem de-a face, din nou, da stiri fabricate pentru intoxicarea si instigarea populatiei. Sa nu ne mai miram de bullying-ul dintre copii, cand noi, adultii, ne permitem sa aruncam cu vorbe, fara sa putem dovedi faptele.

  4. Eu dacă aș fi în locul ei aș da în judecată acest ziar care manipulează. Cine deschide și citește articolul observă clar că nu se aduce nici o dovadă audio sau video cum că așa ceva ar fi spus Anisie la acea ședință!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger