AcasăNewsMinistrul Educației a născocit județul Alexandria – alegeri cu gafe la PSD...

Ministrul Educației a născocit județul Alexandria – alegeri cu gafe la PSD (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a încurcat duminică, la Congresul PSD, numele judeţului în care se afla, pe care l-a numit Alexandria, în loc de Teleorman.

Ecaterina Andronescu Sursa foto Facebook

Ministrul Educaţiei a avut doar cuvinte de laudă pentru sistemul de învăţământ din judeţul Teleorman, de la procentul bun obţinut la Evaluarea Naţională până la dezvoltarea universităţii din Alexandria. În discursul rostit la congresul organizaţiei judeţene a încurcat însă numele judeţului.

„Întorcându-ne aici în judeţul Alexandria am fost martorul începutului universităţii pe care dumneavoastră astăzi o aveţi aici”, a spus Andronescu.

Ministrul Educaţiei a mai făcut zilele trecute o greşeală de exprimare, când a vorbit despre Bacalaureat la TV, spunând că „orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă”.

Prezent la congres, şi vicepreşedintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoşilă, a greşit chiar numele partidului partener de guvernare, pe care l-a numit Partidul Socialist Democrat.

„Bună ziua, doamnă prim-ministru şi preşedinte al Partidului Socialist Democrat”. Liderul ALDE şi-a corectat însă repede greşeala.

Ecaterina Andronescu nu este singura care a făcut astfel de gafe. În luna mai, şi premierul Viorica Dăncilă a spus în timpul unei conferinţe de presă organizate în Frasin, judeţul Suceava, că se află într-o vizită în judeţul Hunedoara.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană