AcasăNewsMinistrul Drulă, cu ochii pe primarii a două sectoare, pe tema desființării...

Ministrul Drulă, cu ochii pe primarii a două sectoare, pe tema desființării chioșcurilor de la metrou: Nu s-au mișcat lucrurile până acum – VIDEO

Ministrul Drulă, cu ochii pe primarii a două sectoare, pe tema desființării chioșcurilor de la metrou: Nu s-au mișcat lucrurile până acum - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Se poate spune că subiectul situației spațiilor comerciale de la metrou revine în atenție, după ce ministrul Transporturilor a făcut recent trimitere la faptul că în stațiile de metrou de pe raza a două sectoare din Capitală nu s-ar fi desființat niciun chioșc construit fără autorizație.

Concret, Cătălin Drulă a prezentat situația actualizată a acestei proceduri, și anume faptul că în trei sectoare procesul a și fost încheiat, în timp ce în sectorul 1 încă mai e ceva de lucru. Nu la fel stau lucrurile în sectoarele 3 și 5, reiese din spusele oficialului guvernamental.

”Am mai explicat (…) aceste desființări ale construcțiilor fără autorizație de construire, acele construcții ilegale de la metrou, desființarea o fac primăriile de sector, e responsabilitatea lor legală. Sectoarele 2, 4 și 6 (…) au terminat complet stațiile lor. Sectorul 1 mai are patru stații, dar a făcut deja două sau trei. Nu s-au mișcat lucrurile până acum în Sectoarele 3 și 5. (…) Nimic”, a declarat Drulă, luni seară, la Digi24.

Ministru: M-au asigurat de mai multe ori că își vor face treaba

Ministrul Transporturilor s-a declarat încrezător că situația se va schimba și în sectoarele păstorite de Robert Negoiță și, respectiv, Cristian Popescu Piedone. ”Nu vreau să cred că primarii de la Sectoarele 3 și 5 nu vor să-și facă datoria legală. Am toată încrederea, m-au asigurat de mai multe ori că își vor face treaba”, a mai declarat Drulă, înainte de a completa cu faptul că se așteaptă emiterea dispozițiilor de desființare și acestea să fie puse în aplicare.

Vă amintim că procedurile de evacuare și dezafectare ale spațiilor comerciale de la metroul bucureștean au început – cu cântec – la stația Ștefan cel Mare, din sectorul 2. Se întâmpla în luna aprilie a acestui an, cu edilul Radu Mihaiu prezent la fața locului.

Ulterior, astfel de demersuri s-au făcut și la stațiile de metrou Pipera, dar și la Basarab sau Gara de Nord.

176 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger