AcasăNewsMinistrul Diaconescu despre cazul Boldea: In politica externa avem chestiuni mult mai...

Ministrul Diaconescu despre cazul Boldea: In politica externa avem chestiuni mult mai importante

Cristian Diaconescu

Intrebat despre cazul deputatului Mihail Boldea, ministrul de Externe Cristian Diaconescu a declarat, sambata, ca in politica externa sunt „chestiuni mult mai importante decat aceasta situatie”.

Cristian Diaconescu

„Obligatiile legale ale Ministerului de Externe sunt cele de a primi elementele din mandatele de urmarire si de a le comunica statelor in cauza pentru ca aceste state sa ia masurile interne pe care le au in vedere. Este o legislatie foarte clara”, a declarat Cristian Diaconescu la intalnirea regionala a UNPR, de sambata, de la Craiova.

Intrebat daca in opinia sa deputatul Mihail Boldea se va intoarce in tara de bunavoie, ministrul de Externe a spus ca nu vrea sa faca comentarii pe marginea acestui caz. „Eu cred ca avem, din punctul de vedere al politicii externe, chestiuni mult mai importante decat aceasta situatie. Acesta este punctul meu de vedere. Sunt in politica externa lucruri extrem de complicate in acest moment si va sunt recunoscator pentru interesul dumneavoastra pentru ele”, a mai precizat ministrul de Externe, Cristian Diaconescu.

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger