AcasăNewsMinistrul desemnat al Economiei, Daniel Chitoiu: Pretul gazelor nu va creste anul...

Ministrul desemnat al Economiei, Daniel Chitoiu: Pretul gazelor nu va creste anul acesta

Pretul gazelor nu va creste in acest an – nici pentru populatie, nici pentru consumatorii noncasnici, a precizat sambata ministrul desemnat al Economiei, Daniel Chitoiu, la finalul discutiilor cu reprezentantii FMI, ai Bancii Mondiale si ai Comisiei Europene.

Dupa intalnirea avuta cu reprezentantii delegatiei comune a FMi, BM si CE, la sediul Bancii Nationale, ministrul desemnat al Economiei, Daniel Chitoiu, le-a spus jurnalistilor ca in 2012 pretul gazelor nu va creste. „Anul acesta nu vom avea nicio crestere de pret nici la populatie, nici la consumatorii noncasnici”, a afirmat Chitoiu.

Cu toate acestea, de la anul pretul gazelor va creste, a anuntat oficialul. „Da, din 2013 (pretul-n.r.) va creste, inca nu s-a stabilit marja”, a spus ministrul desemnat al Economiei.

De asemenea, Chitoiu a declarat ca Ministerul Economiei va renegocia contractele cu „baietii destepti” din energie. „Mi-am luat angajamentul ca in maxim zece zile trebuie sa am o renegociere a acestor contracte, urmand ca in urma acestor renegocieri sa informam institutiile financiare internationale asupra hotararilor pe care le-am luat”, a precizat Chitoiu.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger