AcasăNewsMinistrul delegat pentru Dialog Social: "Opozitia joaca o carte periculoasa"

Ministrul delegat pentru Dialog Social: „Opozitia joaca o carte periculoasa”

Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, este extrem de nemultumit de modul in care rivalii de la Partidul National Liberal au decis sa gestioneze situatia, dupa ce Victor Ponta a intrat pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Pop ii acuza pe liberali ca sunt in spatele protestelor organizate impotriva lui Victor Ponta si sustine ca, de fapt, adevarata tinta a acestora este „sa puna presiune pe justitie”.

„Opozitia joaca o carte periculoasa. „Liberalii au incropit rapid, vineri seara, un miting pentru a cere demisia premierului si anunta unul nou pentru ziua de duminica. De fapt sub aceasta masca a protestului aparent legitim, liberalii ascund un lucru grav, acela ca tinta este Justitia”, a scris Liviu Pop pe blogul sau personal.

Ministrul delegat pentru Dialog Social considera ca premierul Victor Ponta trebuie sa ramana in fruntea Guvernului pana cand justitia se va pronunta in cazul sau si este de parere ca „liberalii mizeaza pe faptul ca, sub presiunea strazii, Parlamentul, presedintele si toate institutiile de forta ar trebui sa dea satisfactie protestatarilor si eventual sa scoata in afara legii intreg PSD-ul”.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger