AcasăNewsMinistrul de Interne trage la DOS!

Ministrul de Interne trage la DOS!

Pe lângă DIPI, Tudorache vrea să-si aducă în zona de influentă si Directia de Operatiuni Speciale

Vrerea lui Ciolos s-a indeplinit si Dragos Tudorache a fost inscaunat ministru de Interne, primind de la presedintele Klaus Iohannis nu doar misiunea de a organiza corect alegerile parlamentare, dar si pe cea de a reforma din temelii Directia de Informatii si Protectie Interna. Ceea ce este mai mult decat laudabil, cu toate ca este greu de crezut cum se va reusi aceasta „minune” in doar trei luni de zile, cand mai toti ministrii de Interne de pana acum au esuat lamentabil in incercarile de a pune cu botul pe labe controversata unitate „Doi s’un sfert”. Asta daca nu cumva tehnocratul Tudorache trage deja sperante ca mandatul sau va fi cu mult mai lung.

Pe lângă DIPI, Tudorache vrea să-si aducă în zona de influentă si Directia de Operatiuni Speciale

Iata insa ca, pe langa aceste doua prioritati, se afla deja ca Tudorache a mai primit o misiune, desi nu pe cale oficiala ci in niciun caz de la Palatul Cotroceni. Astfel ca noul ministru de Interne vrea nu doar sa-si traga DIPI-ul in propria sfera de influenta, dar si DOS-ul. Este vorba despre Directia de Operatiuni Speciale, considerata una dintre unitatile de elita ale Politiei Romane.

Strange „crema”

Se poate concluziona astfel, inca din prima zi de mandat, ca Tudorache este pus pe fapte mari si vrea sa stranga langa sine toata „crema” ministerului. Si chiar daca aceste ambitii par destul de mari pentru un om din afara sistemului, nu trebuie uitat ca fostul sef al Cancelariei premierului Ciolos este un luptator, din moment ce nu l-a speriat macar faptul ca are datorii la bancile belgiene de nu mai putin de 848.332 de euro! Revenind insa la „bucataria” interna a Internelor, ramane de vazut daca reforma promisa de Tudorache se va concretiza prin masuri legislative concrete si bine venite sau va fi doar un pretext pentru deja banalele „epurari” declansate de catre tehnocrati in ultimele lor trei luni de mandat.

author avatar
Catalin Tache
1.634 afisari

2 COMENTARII

  1. POATE SE UITA SI LA IPJ GORJ CARE ESTE CONDUS IN CONTINUARE DE CARAGEA PRIN OAMENII NUMITI IN FUNCTII EL.
    JUDETUL ESTE CONDUS DE CARAGEA CARE TRAGE SA AJUNGA IAR LA IPJ GJ CA SI CUSCRUL CIUREL LA C E O

  2. Cum dracu a luat asta aproape un milion de euro imprumut?de unde?poate de la soros cu buletinu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger