AcasăNewsMinistrul de interne se tine de organigrama prezentata de „National” acum doua...

Ministrul de interne se tine de organigrama prezentata de „National” acum doua saptamani. La punctul unu chestorul Ioan Cabulea

Ioan Cabulea a parasit la timp postul de secretar de stat

Implicat in dosarul „Referendumul”, chestorul principal de polite Ioan  Cabulea nu mai este secretar de stat pe probleme de ordine publica din cadrul MAI.

Ioan Cabulea a parasit la timp postul de secretar de stat

„National” a dezvaluit in exclusivitate noua organigrama de conducere de la Interne inca in urma cu doua saptamani, iar ministrul Mircea Dusa demonstreaza inca o data ca este un cititor asiduu al ziarului nostru.

25.10.2012 – „National” a dezvaluit „morisca” schimbarilor de la Interne

Astfel ca, tot ieri, pe langa inlocuirea lui Cabulea cu „nemuritorul” general Anghel Andreescu, Dusa si-a reafirmat simpatia profesionala pe care o are fata de Cornel Ciocoiu. Actualul sef al Politiei Capitalei si cel considerat drept viitorul inspector sef al IGPR. Pentru ca Andreescu nu este decat o solutie de avarie, pana dupa alegeri, cand Petre Toba va fi instalat definitiv secretar de stat. Pana atunci insa, Dusa semneaza documentele de schimbare din functie a lui Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera.

author avatar
Catalin Tache
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger