AcasăNewsMinistrul de Interne despre plecarea lui Boldea: In momentul in care a...

Ministrul de Interne despre plecarea lui Boldea: In momentul in care a parasit tara avea toate drepturile

(foto: captura ProTv)

Intrebat cum a fost posibil ca deputatul Mihail Boldea sa iasa din tara, ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat ca atunci cand acesta a plecat, imunitatea parlamentara nu ii era ridicata si ca „avea toate drepturile”.

(foto: captura ProTv)

„A fost posibil pentru simplul motiv ca imunitatea nu ii era ridicata la acel moment cand a plecat din tara si Politia de Frontiera nu avea competenta in a actiona din acest punct de vedere. Cetatean al Uniunii Europene, suntem in acest organism european, cu drepturi si obligatii, si, din punctul asta de vedere, in momentul in care a parasit tara avea toate drepturile cuvenite”, a declarat Berca, intr-o emisiune difuzata la ProTv.

Intrebat daca Ministerul Administratiei si Internelor a fost informat ca Mihail Boldea are intentia sa plece din tara, ministrul Gabriel Berca a precizat ca nu era datoria DIICOT sa faca acest lucru, pentru ca era o actiune judiciara in derulare si procurorul de caz este cel care instrumenteaza. Berca a precizat ca procurorul de caz ar fi putut cere interdictia de a parasi tara daca ar fi considerat necesar. „Traim intr-o tara in care un parlamentar ales, de la care am astepta sa fie primul care respecta legea in Romania, iata ca o incalca flagrant”, a mai spus ministrul Gabriel Berca.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger