AcasăNewsMinistrul Culturii, Daniel Barbu, A DEMISIONAT!

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, A DEMISIONAT!

UPDATE: Daniel Barbu si-a dat demisia din functia de ministru al Culturii. Barbu a inaintat cerere de demisie la Guvern. Crin Antonescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu Daniel Barbu si ca „demisia este un act unilateral”.

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, este pe punctul de a-si prezenta demisia. Se pare ca el si-a scris deja demisia, iar prezentarea ei este asteptata din ora in ora, informeaza Realitatea TV.

Potrivit sursei citatea, ministrul Culturii, Daniel Barbu, este la un pas de a-si da demisia, cerea lui fiind deja scrisa, iar acum este asteptata din moment in moment. La aceasta ora sunt deja vehiculate si numele posibililor inlocuitori. Pana acum sunt luate in calcul trei nume, primul fiind cel al lui Gigel Stirbu, deputat PNL, fost preot, fost subprefect de Olt, fost secretar de stat al Ministerului Culturii si Cultelor. Are doua mandate de deputat PNL.

De asemenea, cel de-al doilea nume luat in considerare pentru postul de ministru al Culturii, potrivit aceleiasi surse, ar fi cel al lui Vlad Nistor, deputat liberal. El este profesor de istorie, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti, fost consilier de Stat in echipa Presedintelui Emil Constantinescu, fost Director al Institutului de Studii Diplomatice.

Totodata, desi deocamdata Daniel Barbu nici nu si-a prezentat demisia, un alt posibil inlocuitor al lui ar putea fi Ben-Oni Ardelean. Numele lui circula in spatele usilor inchise, ca si a celorlalti doi politicieni mentionati. Ben-Oni Ardelean este senator, si este fost Pastor Uniunea Baptista din Romania si cadru universitar la Institutul Baptist.

Foto: rtv.net

Citeste si:

Liberalii l-au pus pe faras pe Daniel Barbu

author avatar
Alina Costache
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger