AcasăNewsMinistrul Cîțu, discurs în Parlament: Semnatarii acestei moțiuni sunt criminali/Sunteți niște țepari...

Ministrul Cîțu, discurs în Parlament: Semnatarii acestei moțiuni sunt criminali/Sunteți niște țepari (VIDEO)

Cîțu a ieșit iar la atac la adresa PSD: ”Este condus de vâslașul lui Dragnea, Ciolacu "Ecologistul"”

Aflat din nou în fața testulului moțiunii în Parlament, ministrul Finanțelor din Guvernul liberal a ales să-și susțină cauza în fața colegilor parlamentari făcând uz de un ton categoric la adresa social-democraților, inițiatori ai demersului, dar și de un limbaj presărat cu termeni mai puțin de așteptat într-un discurs prezentat în fața Legislativului.

„Sunt astăzi în fața dvs. nu pentru a încerca să-i conving pe semnatarii moțiunii că ceea ce au scris în moțiune este greșit și de-a dreptul mizerabil, sunt aici pentru că românii trebuie să știe că în timp ce eu și PNL gestionăm cu succes – și repet – cu succes – această criză, semnatarii moțiunii încearcă să ne oprească. (…) Semnatarii acestei moțiuni sunt criminali, în opinia mea, pentru că și-au permis să șantajeze acest Guvern, amenințând cu respingerea în Parlament a prelungirii stării de urgență. Acești criminali în opinia mea au jucat poker cu sănătatea românilor, încercând să-l șantajeze chiar și pe președintele României. Timp de două luni de zile, în care am implementat măsuri pentru relansarea economiei, au modificat în Parlament într-un mod criminal și populist toate aceste măsuri”, a susținut, pe un ton categoric, ministrul Cîțu, la dezbaterea moțiunii simple care îl vizează, la Camera Deputaților.

La un moment dat, oficialul guvernamental s-a adresat direct semnatarilor moțiunii. „Cel mai josnic lucru pe care l-au făcut în această moțiune este că, fără niciun fel de respect pentru români, pentru cei afectați de această criză, au folosit acest virus nenorocit, care a generat victime, și în România și peste tot în lume, pentru a-și promova moțiunea și agenda politică. Și acum mă adresez doar semnatarilor acestei moțiuni: cât de ticăloși să fiți încât să vă folosiți de acest virus ca să atacați Guvernul României?”, i-a întrebat Cîțu.

Ministrul Finanțelor a continuat spunând că „acest Guvern a gestionat bine aceste două crize suprapuse” și că „România liberă, fără PSD, merge înainte”. „Ați lăsat statul român nepregătit și vulnerabil. Pentru asta ar trebui să răspundeți penal toți”, a a fost auzit Cîțu spunând în Parlament.
La un moment dat, Florin Cîțu a făcut trimitere la spusele lui Klaus Iohannis, știut fiind faptul că șeful statului a atacat în mai multe rânduri PSD-ul, de la începutul crizei COVID. „Președintele României v-a atras în permanență atenția să nu mai atacați statul român, mai ales din Parlament. V-a cazut greu la stomac, dar nu v-ați oprit din a ataca statul român”, a susținut ministrul.

Totodată, susținând cauza programului IMM Invest, comparând situația cu programul StartUp Nation, lansat de PSD. „Nu ați plătit niciun leu, 3 ani de zile aproape. (…) Sunteți niște țepari, ați dat țeapă oamenilor”, a mai acuzat Cîțu, de la tribuna Parlamentului.

705 afisari

7 COMENTARII

  1. Ba nene cu ce se droghează asta? Vrem si noi sa trăim pe planeta pe care trăiește, sau pe unde zboară de la marfa trasa. Ca aici pe pamant lucrurile sunt total diferit de ceea ce vede asta. Ori este de balamuc si trebuie internat de urgenta

    • Noi , boschetarii mancurti stalinisti spalati pe creier cu clorochina , ne drogam aici , in zooparkul Transnistria , cu krakadil si ne simtim ca traim la Monaco sau Las Vegas . E mai rau dimineata cand ne ridicam intepeniti din tufisurile de pe malul stang al Nistrului si chemam ambulanta sa ne interneze de urgenta la balamuc

  2. Iar ti-au dat drumul de la balamuc ,,tiasporezule”?????Uitati-va pe cine apara apucatul asta cu tiraspolul si va veti da seama cine ne conduce…..Pfiu,piei satana si doamne fereste!

    • Eu sunt cel ce am postat la ora 08:35 , ma ascund in spatele anonimatului . Da , pentru buna purtare , am invoire de la directorul ospiciului sa ma racoresc in veceul din gara Tiraspol , vreau varietate , sa schimb flautele cu gusa ale dilimandrosilor cu ceva prospatura de la navetistii de Rabnita . Sa fie clar , eu nu-l apar pe Catu , il apar pe apucatul de Teodorovici , chiparosul aista e pe gustul meu , n-are carte multa , labuieste la greu si e posibil sa mi-l rapeasca DNA-ul , mi-am luat invoirea sa-l abordez pentru o partida de adio si nu ma uita . Pe Catu il pup in cur cu deosebit respect , are studii cat pentru 3 guverne PSD , e inteligent , profesionist si mai greu de abordat , simt ca NU am sanse sa-i interpretez menuete la pupaza zbarlita . Scuze , un zdrahon imi face cu ochiul , merg in boscheti sa-i scot oful din bile prin saruturi voluptoase la popicul zbarlit , pfiu , ce mataranga , piei satana , asta imi sparge laringele , apara-ma , Boje …. !

    • Eu nu ling doar limba catuita , ling si talangile morcovitului de 19 zbarlit…..hihihihihihihi

  3. El e băiat bun dar e constrâns. Cand americanii faceau filme bune era un SF genial numit The Fifth Elenent. In film era un personaj la fel de constrans care se chema Jan Baptist Zorg care seamana leit cu domnul Catu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger