AcasăNewsMinistrul cere demisia conducerii Postei si trimite Corpul de control la companie

Ministrul cere demisia conducerii Postei si trimite Corpul de control la companie

Lucian Sova a bagat in sedinta, in dimineata acestei prime zile a saptamanii, conducerea Companiei Nationale „Posta Romana”.

Dupa ce saptamana trecuta a avut discutii cu reprezentantii sindicatului din cadrul companiei, intrevedere pe durata careia a aflat de la acestia ce probleme au, in prima parte a zilei de luni s-a aflat ca ministrul Lucian Sova a luat doua decizii transante in privinta Postei Romane. Si anume ca a cerut atat demisia membrilor Consiliului de Administratie, cat si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, „din cauza managementului defectuos din ultimul an”, din cate se mentioneaza din comunicatul MCSI.

Insa aceasta nu e singura dispozitie pe care oficialul guvernamental aflat in fruntea Comunicatiilor a dispus-o in cazul de fata – Lucian Sova trimite Corpul de control al ministrului la Posta Romana.

„Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale intreprinde toate masurile legale posibile pentru a evita ca aceasta companie sa intre in incapacitate de plata si pentru a putea incepe punerea in aplicare a unui plan strategic de redresare, elaborat in ultimele doua luni”, transmit reprezentantii MCSI.

sursa foto: Facebook/Ministerul.Comunicatiilor

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger