AcasăNewsMinistrul Bugetului: "Bercea Mondial a vrut sa ma santajeze"

Ministrul Bugetului: „Bercea Mondial a vrut sa ma santajeze”

Darius Valcov, actualul ministru al Bugetului, a afirmat ca Bercea Mondial, celebrul interlop, a vrut sa-l santajeze in perioada in care era primar al orasului Slatina.

„A venit o data peste mine, la o conferinta de presa, si a inceput sa ma ameninteze si sa incerce sa ma santajeze”, a declarat ministrul Bugetului, vizavi de relatia pe care a avut-o cu Bercea Mondial.

Valcov se lauda ca nu a luat bani de la clanul Bercea si chiar sustine ca a fost unul dintre putinii politicieni locali care au avut curaj sa se ia la tranta cu reprezentantii celebrului clan.

„Nu numai ca nu am luat niciun ban de la Bercea Mondial, dar atata timp cat am fost primar la Slatina, am fost, probabil, unul dintre putinii care ne-am luptat cu acest clan”, a afirmat Darius Valcov, conform romaniatv.net.

Ministrul Bugetului sustine ca a aplicat amenzi de peste sapte miliarde de lei vechi si a distrus cel putin patru dintre constructiile clanului Bercea pentru care rudele „Mondialului” nu au autorizatii de constructie.

Valcov spune ca s-a luptat cu clanul Bercea doar pentru ca „nu vroiam sa distruga arhitectura municipiului Slatina”.

author avatar
Cristi Ionita
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger