AcasăNewsMinistrul Birchall, anunt de ultima ora pe tema extradarii lui Mazare

Ministrul Birchall, anunt de ultima ora pe tema extradarii lui Mazare

Ana Birchall a incercat sub toate formele sa-l „corupa” pe fostul presedinte PSD

Social-democrata care conduce interimar Ministerul Justitiei a confirmat, intr-o declaratie de presa, ca institutia pe care o conduce a primit documentatia de la instanta in cazul lui Radu Mazare, mentionand ca a cerut sa se inceapa procedurile de trimitere a solicitarii de extradare a fostului primar al Constantei.

„Confirm ca astazi, 10 mai, la ora 13 si 15 minute Ministerul de Justitie a primit de la instantele competente, respectiv de la Curtea de Apel Bucuresti si de la inalta Curte de Casatie si Justitie, documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru a se solicita extradarea domnului Radu Stefan Mazare”, a anuntat in prima faza Ana Birchall.

Ministrul a adaugat ca a solicitat reprezentantilor Ministerului sa se inceapa de urgenta procedurile impuse in acest caz. „Am dispus, in baza documentelor primite, sa inceapa la Ministerul de Justitie, in regim de urgenta, imediat, procedurile si demersurile legale pentru formularea si trimiterea cererii de extradare. Totodata, am decis mobilizarea tuturor resurselor de care dispune ministerul pentru indeplinirea formalitatiilor legale”, a afirmat Birchall.

Totodata, oficialul guvernamental a pus accent ca se fac eforturi sa se traduca, in timp util, adica pana la expirarea celor sase zile de arest dispuse in Madagascar in cazul fostului edil al Constantei, cele 600 de pagini ale dosarului. „Practic, Ministerul Justitiei are la dispozitie cel mult doua zile de lucru pentru a putea trimite in termen dosarul care cuprinde toate documentele ce insotesc cererea de extradare”, a conchis Birchall.

238 afisari

3 COMENTARII

  1. Ca ministru al justitiei, chiar asa de oarba esti sa nu te intrebi , de unde are hotul asta ordinar de Mazare banii sa fie investitor in Madagascar ? In loc sa te autosesizezi , stiind sigur ca vagabondul de mazare are bani furati de la romnii saraci cre traiesc cu salarii si pensii cele mai mici din Europa. Sau judeci ca Basescu-Petrov cel chior care in 2010 in loc sa faca imprumuturi ca Grecia a taiat pensii si salarii , ca apoi sa se si imprumute cu 20 miliarde euro, ca nu ii dadaea ma – sa ci romanii.. Cel mai usor lucru sa iesi din criza pe spinarea romanilor saraci, nu cei cateva sute de mii de comunisti , rudele lor si soferii lor care fura de la roamni. Poate tov. birchall o sa ajungi si tu in instanta pentru a demonstra cum de ai averi de printesa ? JOS CIUMA ROSIE ! JOS COMUNUSMUL !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger