AcasăNewsMinistrul Agriculturii din Guvernul Orban dă, luni, testul moțiunii

Ministrul Agriculturii din Guvernul Orban dă, luni, testul moțiunii

Încă un ministru din Guvernul Orban dă testul moțiunii.

Adrian Oros este așteptat să participe, peste doar câteva ore, la dezbaterea moțiunii simple ce îl vizează.

Demersul parlamentar cu tema „Lenea, minciuna și incompetența ministrului Oros”, depus de PSD și care are peste 70 de semnatari, va fi dezbătut și votat începând cu ora 16 în plenul Senatului.

„Prin această moțiune simplă dorim nu doar să atenționăm românii cu privire la pierderile incomensurabile din această perioadă din agricultură, cât și la incompetența actualului ministru Oros. În consecință, cerem demiterea imediată a acestuia!”, se menționează în textul moțiunii. CONȚINUTUL INTEGRAL poate fi citit AICI.

Zilele trecute, de această dată la Camera Deputaților, a fost supusă votului – și aprobată – moțiunea simplă vizându-l pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, depusă tot de PSD. DETALII AICI.

sursa foto: Facebook/Adrian Oros

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand unii n-au ce face si s-au plictisit de taiat frunza la caini , incep sa traga de timp folosind multiple tertipuri in asteptarea fluierului de final al arbitrului . Ne-am saturat de afoni si gloabe platiti cu bani grei , n-o mai fi mult pana la alegerile parlamentare , alte echipe cu loturi valoroase si angajate sa joace corect si cu fair-play , alti antrenori , alte rezerve si un campionat mai select , pe gustul spectatorilor din tribuna , fara meciuri trucate si aranjamente din culise .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger