AcasăNewsMinisterul Turismului: Linie telverde pentru turistii blocati din cauza viscolului

Ministerul Turismului: Linie telverde pentru turistii blocati din cauza viscolului

(foto: presaonline.com)

Turistii blocati din cauza viscolului pot suna la linia telverde 0800.86.82.82 si vor fi ajutati cu bauturi calde si mese gratuite, informeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

(foto: presaonline.com)

„Cu sprijinul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), turistii vor primi mese si bauturi calde gratuite, dar si adapost in situatiile urgente si o reducere de 50% din valoarea cazarii pentru cei care au ramas blocati in statiuni. Persoanele care au nevoie de ajutor pot apela comandamentul de iarna al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, nonstop si gratuit, la numarul de urgenta MDRT pentru turisti 0800.86.82.82″, se arata intr-un comunicat al Ministerului.

Dupa ce vor apela numarul de urgenta, operatorii ii vor indruma spre cea mai apropiata structura de primire turistica unde li se va acorda ajutor.

author avatar
eNational
157 afisari

18 COMENTARII

  1. vedeti ca ministrul turistului sa- ganditi si la acei turisiti care raman blocati in viscol, foarte bine ca a creat linia telverde, este un lucru bun, mai ales la ce este in tara.felicitati udrea.

  2. foarte bien ca ministerul turismului a luat aceasta decizie, cu aceata linie telverde pentru turistii blocati din cauza viscolului, face si lucurui bune doaman udrea, si sa aiba si mese gratuite si 50 % reducere la cazare, este foarte bine, ma bucur ca ai grija de oameni.

  3. Chiar dacă protestele pare că s-au mai liniştit, clasa politică nu are voie să le uite mesajul. Este clar că semnalul oamenilor din stradă este adresat întregii clase politice din România, putere sau opoziţie. PDL l-a înţeles foarte bine şi ar fi trebuit ca şi USL să îl înţeleagă până acum.

  4. Atat Elena Udrea cat si tot guvernul Boc, alaturi de presedintele Romaniei, au facut tot posibilul ca tara sa treaca cat mai usor peste criza. Este pacat ca cetatenii acestei tari sunt prea incuiati pentru a vedea si a aprecia efortul lor.

  5. Nesimtirea USL-ului si disperarea lor pentru a pune mana pe ciolan se reflecta in manifestatiile oamenilor. Unii numesc acest lucru “trezirea din prostie”. Eu i-as zice inconstienta. Nu cred ca vreun alt partid ar face aceleasi sacrificii pentru a putea trece peste o criza economica. Sub orice alta conducere in afara de cea actuala tara ar fi avut mult mai mult de suferit.

  6. Guvernul Boc: singurul guvern care pe timp de criza a avut solutii ce au putut fi si aplicate tarii. Nici USL, PSD, PNL, PNG, UDMR, etc. nu au avut solutii care ar fi facut ca cetatenii sa sufere mai putin. Singurul lucru care l-au facut a fost acela de a face observatii pe baza problemelor, observatii ce au aceeasi rezonanta ca barfele dintre doua babe la colt de bloc.

  7. Bravo oameni buni. Au facut sacrificii pentru a pune tara pe picioarele ei atunci cand ne-a fost mai greu iar acum ii dati jos. Sa vad ce alt guvern va fi mai capabil decat cel actual.

  8. Doamna ministru ca de obicei isi face treaba, acum trebuie sa o sustinem, doar cu ajutorul sustinerii noastre toate proiectele dansei se vor concretiza. Sincere felicitari pentru tot ce a-ti facut pentru noi pana acum.

  9. Acum ca Boc si-a dat demisia de ce nu inceteaza USL-ul. Oare cred ca vor obtine mai mult de atat? Chiar nu se multumesc doar cu demisia primierului? Anticipate nu vor fi anul acesta si nici in 2013 mai mult ca sigur. Oricum, presiunile facute de “trupa de ciumpalaci” Ponta-Antonescu sunt inca o dovada asupra manipularii cetatenilor prin intermediul Mass-Media si a incercarii disperate de a pune mana pe putere. Un lucru e sigur: nici macar in 10 ani USL-ul nu va fi capabil sa faca macar jumate din ce a facut guvernul Boc.

  10. Toate proiectele realizate de Ministerul Turismului sunt multumita Doamnei Ministru si a echipei sale, este cel mai activ minister de la revolutie pana in prezent, merita apreciata aceasta femeie.

  11. Semnalul transmis de USL este că ar face orice să pună mâna pe putere. Din 2004 nici unul dintre partidele componente nu a mai reuşit să convingă electoratul că merită să conducă România. Nici acum nu este o alternativă credibilă şi mizează pe votul negativ la adresa măsurilor de austeritate.

  12. Ministerul condus de doamna Elena este institutia cu cele mai mari realizari decat avem o conducere capabila cu foarte multe proiecte derulate si la fel de multe in curs de a fi derulate.

  13. Nu pot decat sa o sustin pe doamna Udrea pentru ca este un ministru competent, complet in tot ceea ce face, noi romani ar trebui sa sustinem asemenea oameni de calitate daca vrem sa avem o tara dezvoltata.

  14. inca o data ministerul turismului arata cat de mult ii pasa de turisti care raman blocati, ma bucur ceea ce face pentru ei, chiar era nevoie de o linie tel verde pentru asa ceva. Felicitari udrea.

  15. Credibilitatea guvernarii este foarte importanta in momentul de fata ! pacat de boc , a facut reforma pe propria cariera si acum se da la oparte , pentru popor ! asta este ceva ce trebuie retinut ………..

  16. Doamna Udrea, impreuna cu guvernul Boc, au facut tot ceea ce a fost necesar pentru binele Romaniei. Au preluat mandatul de la un deficit de 5,5% si au ajuns sa aibe o crestere economica de 2,5%, dar se pare ca lumea, fiind foarte influentabila, au crezut in teatrul jucat de cei de la USL, care nu au facut nimic pentru tara asta, doar au adus injurii la adresa presedintelui si a guvernului plus nenumaratele greve din parlament. Incearca cu orice prêt sa puna mana pe putere, dar nu vor reusi niciodata, pentru ca nu mai au credibilitate si pentru tot ceea ce au facut nu vor mai fi votati! Rusine sa va fie!

  17. Credibilitatea guvernului a scazut din cauza masurilor de austeritate, pe care au fost obligati sa le ia pentru statilitatea economica a tarii si din cauza manipularii populatiei de catre USL, prin injuriile aduse la adresa lor si prin incercarile esuate de a ajunge la putere prin orice mijloace posibile. Sustin pe Doamna Udrea, sustin guvernul Boc si presedentia.

  18. Guvernul Boc si-a dat demisia conform cu asteptarile oamenilor, pentru a demonstra ca inca pot avea incredere in ei. Acum dupa demisia lor, cei de la USL nu vor sa inceteze cu manipularea populatiei. Nu vor obtine nimic prin atitudinea lor ofensiva fata de presedinte si de govern. Alegeri anticipate nu vor fi deloc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger