AcasăNewsMinisterul Transporturilor a facut plangere penala impotriva constructorului Autostrazii Orastie - Sibiu

Ministerul Transporturilor a facut plangere penala impotriva constructorului Autostrazii Orastie – Sibiu

Campania de dezvaluiri a „National” a scos la iveala dedesubturile incendiare ale modului in care italienii de la Salini Impregilio au obtinut si construit „lotul 3” al Autostrazii Orastie – Sibiu.

04.11.2015 - „ National” a publicat pactul secret dintre firmele italiene Salini Impregilo si Pizzarotti

Iar in cele din urma, mai ales dupa publicarea de catre noi a unui „pact secret” complet ilegal intre firmele italiene Salini Impregilio si Pizzarotti, autoritatile de la Bucuresti s-au decis sa actioneze. Astfel ca, prin intermediul CNADNR, Ministerul Transporturilor a depus plangere penala impotriva firmei constructoare, Salini Impregilio.

Pe banii lor

Italienii au efectuat lucrari de mantuiala pe tronsonul Cunta – Saliste

In plangerea depusa de catre beneficiar la sfarsitul saptamanii trecute se pune accent pe vina exclusiva a italienilor  de la Salini Impregilo, care au efectuat lucrari de mantuiala pe lotul Cunta – Saliste, desi costurile achitate de catre statul roman pentru tronsonul cu probleme s-au ridicat la nu mai putin de137 milioane de euro. Si, dincolo de latura penala, reclamatul a solicitat ca Salini Impregilio sa efectueze de urgenta toate reparatiile necesare, la standardele prevazute in contract, pe banii constructorilor italieni.

author avatar
Toni Matei
548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger