AcasăNewsMinisterul Tineretului si Sportului organizeaza programe de internship pentru 15 tineri

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza programe de internship pentru 15 tineri

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza programele Smart Internship si Internship in Guvernul Romaniei, care dau posibilitatea tinerilor sa participe la activitatea ministeriala.

Cele doua programe vor aduce 15 tineri mai aproape de administratia centrala pentru a participa la activitatea ministeriala, acestia urmand sa lucreze in diferite departamente, alaturi de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, si de angajatii MTS.

Admiterea in cele doua programe de internship a fost facuta in urma unui proces riguros de selectie dintr-un numar mare de candidati. Studentii care au optat pentru MTS prin Smart Internship provin de la universitati din strainatate.

„Sunt extrem de bucuroasa ca vom lucra cu interni in MTS. Sunt ferm convinsa ca vor aduce un aer proaspat in administratie, ca vor veni cu idei si propuneri si cred ca asta va fi nu doar o recomandare buna in CV-ul lor, ci si un motiv in plus de a se orienta catre administratia publica. Colegii din institutie sunt foarte incântati, abia asteapta sa colaboreze iar eu le doresc mult succes tuturor!”, a declarat Gabriela Szabo.

Programul Smart Internship a demarat pe 2 iulie si se va incheia pe 2 octombrie iar Programul de Internship in cadrul Guvernului României se va desfasura intre 23 iulie si 15 septembrie.

 

author avatar
Alina Costache
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger