AcasăNewsMinisterul Sanatatii, primele rezultate ale anchetei in cazul mortii lui Ilie Balaci

Ministerul Sanatatii, primele rezultate ale anchetei in cazul mortii lui Ilie Balaci

Respectandu-se intervalul de doua zile pe care il invocase ministrul Sanatatii pentru anuntarea unor concluzii ale anchetei declansate dupa decesul apreciatului fotbalist Ilie Balaci, institutia condusa de Sorina Pintea a facut primele precizari pe aceasta tema.

Este vorba despre un scurt comunicat cu mentiuni ce privesc verificarile facute atat la Ambulanta Craiova, cat si la Spitalul Judetean din orasul in care si-a gasit sfarsitul Ilie Balaci. „Rezultatele preliminare ale controalelor  efectuate la Serviciul de Ambulanta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii impreuna cu reprezentanti ai Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI releva faptul ca au fost respectate procedurile in efectuarea interventiilor medicale in cazul lui Ilie Balaci. Ambulantele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind  efectuata chiar o resuscitare prelungita”, transmite MS.

Ilie Balaci a murit fulgerator, duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, in urma unui infarct, din cate au stabilit legistii. Fotbalistul de legenda al Craiovei si unul dintre cei mai mari jucatori din istoria „sportului rege” din Romania a fost condus, marti, pe ultimul drum de o mare de oameni. Balaci a fost inmormantat cu onoruri militare, in aplauzele celor prezenti la cimitir si cu suporterii din Banie scandandu-i numele.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger