AcasăNewsMinisterul Public, verificari in privinta informarilor in domeniul medical

Ministerul Public, verificari in privinta informarilor in domeniul medical

Augustin Lazar

Avand in vedere ca au fost multe sesizari in privinta unor aspecte ce tin de sistemul medical, printre ele si despre achizitii de produse si servicii, si nu neaparat de dezinfectanti, Procurorul General anunta ca reprezentantii institutiei pe care o conduce vor face verificari pe aceasta tema.

Augustin Lazar

In sensul in care, a precizat Augustin Lazar, intr-o emisiune la Digi 24, se vrea a se stabili in ce masura au fost gestionate aceste informari venite din directia SRI-ului, pe chestiuni ce tin de domeniul amintit. „Noi suntem in faza in care facem o evaluare pentru a vedea modul in care ele au fost verificate ele”, a precizat procurorul Lazar.

Totul, avand in vedere si faptul ca aceste sesizari au ajuns nu doar la DNA, ci si la alte institutii ale statului, si nu doar de pe raza Capitalei. „Conducerea Ministerului Public vrea sa-si faca o imagine despre maniera in care informarile au fost preluate de catre colegii de la diverse Parchete. Unele au mers la DNA, altele au mers la Parchete din teritoriu samd. Si am vrea sa ne facem o imagine daca ele au fost valorificate in anumite dosare care au fost instrumentate”, a conchis Lazare, la postul TV amintit.

Va reamintim ca la Parchetul General se afla in curs o ancheta ce are in centru firma Hexi Pharma, producatorul de biocide aflat in plin centrul unui scandal in privinta dezinfectantilor folositi in spitalele autohtone fiind urmarit penal.

author avatar
eNational
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger