AcasăNewsMinisterul de Interne colcaie de politisti psihopati si inarmati

Ministerul de Interne colcaie de politisti psihopati si inarmati

Politistii care se lauda pe Facebook cu armele lor sunt primii in vizorul ministrului Gabriel Berca

Desi verificarile privind sanatatea mentala a tuturor angajatilor de la Interne care detin arme letale sunt de-abia la inceput, ministrul Gabriel Berca a recunoscut ca deja cifrele incep sa devina ingrijoratoare.

Politistii care se lauda pe Facebook cu armele lor sunt primii in vizorul ministrului Gabriel Berca

Astfel, intr-o prima faza, fara ca rezultatele din marea majoritate a judetelor sa ajunga la Centru, s-a descoperit ca 52 de politisti, posesori de pistoale cu gloante, figureaza in evidentele Directiei Medicale ca avand probleme de natura psihologica.

Deviatii de comportament

Gabriel Berca

Gabriel Berca a promis ca va merge cu verificarile pana la capat, pentru ca „avem nevoie de oameni cu integritate in familie, care nu au deviatii de comportament”. Cum aproximarile celor de la conducerea Ministerului de Interne ajung la un numar de cateva sute de politisti potential psihopati, s-a luat masura retragerii imediate a armamentului pe care acestia il detin. Se cauta insa si solutii pentru ca ei sa poata fi retrasi cu totul din sistem, o varianta fiind cea a pensionarii lor pe caz de boala.

author avatar
Toni Matei
289 afisari

1 COMENTARIU

  1. Voi le-ati dat fratilor dreptul de a purta arma nu eu . Acum ce cedeti ca faceti? Chiar credeti ca ve-ti reusi acum in al enspelea ceas sa gasiti la timp toti dezaxatii cu drept de port arma?>

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger