AcasăNewsMilitarul roman ucis in Afganistan, inmormantat cu onoruri militare

Militarul roman ucis in Afganistan, inmormantat cu onoruri militare

Claudiu Constantin Vulpoiu, militarul roman ucis duminica in Afganistan, a fost condus pe ultimul drum, joi, acesta fiind inmormantat cu onoruri militare, la cimitirul Sineasca din Craiova, in prezenta a catorva sute de persoane.

Romanul ucis in Afganistan a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare. Ministrul Apararii a fost prezent la inmormantare si a inmanat tricolorul sotiei soldatului, informeaza romaniatv.net.

Sublocotenentul post-mortem Claudiu Constantin Vulpoiu a fost inmormantat in prezenta familiei si a prietenilor, dar si a altor catorva sute de persoane. De asemenea, la ceremonie au tinut sa participe si ministrul de Interne, Gabriel Oprea, dar si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Barbatul care ar fi implinit 36 de ani in luna mai era casatorit si avea o fetita de 1 an si 7 luni. In momentul in care a fost adus in tara, pe platforma militara a aeroportului din Craiova a fost avansat post-mortem in gradul de sublocotenent, dar si decorat cu Ordinul „Steaua Romaniei”, in grad de cavaler cu insemne de razboi.

Claudiu Constantin Vulpoiu si-a pierdut viata, duminica dimineata, in Afganistan, dupa ce masina in care se afla impreuna cu mai multi colegi a fost lovita in plin de un autovehicul incarcat cu explozibil. In urma exploziei, el a murit pe loc, iar alti cinci colegi au fost grav raniti.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger