AcasăNewsMilitarul care a murit in gara la Alba Iulia avea 33 de...

Militarul care a murit in gara la Alba Iulia avea 33 de ani si era tatal unei fetite

Pe masura ce au trecut orele, iar familia indoliata a fost anuntata despre producerea dramei din gara de la Alba Iulia, s-a facut public si numele militarului care s-a electrocutat in aceasta dimineata.

Barbatul care a pierit era plutonier si avea 33 de ani. Acasa il astepta un copil – o fetita in varsta de cinci ani. Alexandru Orosz era mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Aparare Antiaeriana “POTAISSA”, din cate a anuntat Ministerul Apararii. Lucra la MApN de 11 ani, rastimp in care fusese intr-o misiune in Afganistan.

Vineri dimineata, insa, viata plutonierului s-a frant brusc, chiar sub ochii colegilor sai, care au incercat din rasputeri sa il ajute pe barbat. Din pacate, insa, nici cadrele medicale ajunse la fata locului nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul militarului, caruia curentul electric i-a curmat viata. „Militarul, care debarca tehnica militara ce urmeaza sa participe la Ceremonia militara de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la reteaua de inalta tensiune a caii ferate in timp ce efectua manevre pe tehnica aflata pe platforma feroviara”, din cate s-a transmis in comunicatul MApN.

Ramane ca specialistii sa scoata la lumina toate conditiile in care s-a produs accidentul in urma caruia a muri plutonierul Alexandru Orosz.

sursa foto: Facebook/MApN

author avatar
Cristina Stefan
318 afisari

2 COMENTARII

  1. Am zis ca trebuie făcute rute militare. E evident ca nu poți tine un tanc sub 12000 V. Te prăjești instant iar dacă ai și telefon ? te rumenește ca micu pe grătare. Nu aduce frontul ce aduce centenarul. DSO DSI.

  2. Dupa cum urlau colegii militarului catre cineva sa opreasca curentul cand au constatat ca reteaua are curent,se pare ca descarcarea se facea la prima linie din gara!!!Parea ca oamenii aia urlau la cineva aflat intr-o cladire cfr de comanda.Nu se gasea o linie secundara,nelectrificata in acea gara ca doar genistii isi fac rampe singuri?!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger