AcasăNewsMilitarii suspectati de trafic de droguri, in arest la domiciliu/Precizari MApN

Militarii suspectati de trafic de droguri, in arest la domiciliu/Precizari MApN

(foto: aradon.ro)

Dupa ce intr-o prima faza fusesera retinuti de catre procurorii DIICOT, suspiciunile in dreptul lor fiind greu de imaginat, cei trei militari au fost trimisi de instanta in arest la domiciliu.

(foto: aradon.ro)

Tribunalul Bucuresti, instanta in fata careia au comparut cei trei militari angajati in unitati ale Ministerului Apararii, dar si alte doua persoane suspectate in acelasi caz, in care procurorii DIICOT din Bucuresti fac cercetari privind trafic de droguri, mai exact de etnobotanice, au dispus o astfel de masura in cazul „lotului” intrat in vizorul anchetatorilor.

Totul in conditiile in care procurorii cerusera arest preventiv pentru 30 de zile. Masura TB nu este, insa, una definitiva si poate fi contestata de catre reprezentantii DIICOT.

Cititi si: Militari retinuti pentru trafic de droguri

Pana insa sa se afle hotararea instantei in privinta celor rei militari, din directia MApN – ministerul condus de Mihnea Motoc- au fost oferite cateva lamuriri despre acest caz, prin intermediul unui scurt comunicat de presa, pe care il redam in cele ce urmeaza, integral:

„In legatura cu informarea transmisa de DIICOT, Ministerul Apararii Nationale face urmatoarele precizari:

Aceasta actiune de investigare a fost initiata de Directia Generala de Informatii a Apararii, în urma coroborarii unor informatii culese prin mijloace proprii referitoare la posibile activitati infractionale de trafic si consum de droguri desfasurate de personal militar.

Directia Generala de Informatii a Apararii a monitorizat activitatea persoanelor suspecte, reusind identificarea cu precizie a retelei infractionale. In desfasurarea procedurilor legale, DGIA a colaborat si s-a coordonat cu Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti si cu Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog”.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger