AcasăNewsMilitari români răniți în Congo, în urma unei confruntări între forțele guvernamentale...

Militari români răniți în Congo, în urma unei confruntări între forțele guvernamentale și rebeli

congoMilitari români răniți în Congo, în urma unei confruntări între forțele guvernamentale și rebeli

Doi militari români, contractați de guvernul de la Kinshasa, în Congo, au fost răniți de curând în Africa de Est, notează stirileprotv.ro.

Soldații români au fost răniți grav, unul fiind împușcat în abdomen, iar celălalt în șold. Cu toate acestea, surse apropiate de armata congoleză au transmis că cei doi au fost tratați, iar în acest moment sunt în afara oricărui pericol, dar nu s-au întors în țară.

Românii, atacați într-o tabără de refugiați

Potrivit sursei menționate, cel mai probabil aceștia așteaptă o recuperare completă într-un spital congolez înainte de a se alătura apoi din nou echipelor de instrucție.

Soldații români au fost atacați dintr-o tabără de refugiați, de lângă Goma, în estul Republicii Democratice Congo. Rafalele ar fi fost trase, cel mai probabil, de rebeli din gruparea M23, care au pătruns printre corturile refugiaților.

Se pare că incidentul de o săptămână nu este primul de acest fel. Cu ceva timp înainte, contractorii români s-au trezit în mijlocul unor confruntări armate între forțele guvernamentale congoleze și rebelii care doreau să ocupe și orașul Goma, nu doar satele din împrejurimi.

author avatar
Andreea Vlad
1.500 afisari

21 COMENTARII

  1. Soldatii romani… Au fost trimisi acolo oficial de catre Ministerul Apararii? Daca NU, numiti-i va rog MERCENARII romani.

        • DORINTA DUMNEAVOASTRA ESTE PE CALE DE A FI SATISFACUTA!

          Compania Globala WAGNER ofera celor ce doresc satisfactie anala DILDOUL TORNADO-EVGHENII PRIGOJIN & DJOKAR DUDAEV si garanteaza satifsctie maxima! Cine nu este complet satisfacut, poate returma componentele nefolosite pentru o rambursare 100% a investitiei facute!

          Trusa de instalare contine 1kg de gel parfumat, un tub cilindric de aluminiu frumos laminat de un alb stralucitor, si o telecomanda cu un singur buton. Butonul este de culoare rosie. Tubul de aluminiu are 16 cm lungime este frumos rotunjit la capete, contine un receptor radio, un detonator, 1Kg de explozibil cu plastic si are un diametru de 6cm.

          Pentru placere maxima, ungeti cilidrul de aluminiu cu gel parfumat, introduceti in anus gelul ramas(cit mai mult) dupa care inserati cilindrul de aluminiu in anusul dumneavoastra doritor de atita placere, dupa care luati in mina telecomanda cu butonul rosu si apasati-l. Firma noastra va garanteaza satisfactie maxima! Daca carecumva nu sinteti satisfacut, returnati componentele nefolosite si veti fi despagubit in integrum in coditiile deja precizate! Trebuie sa recunoastem, nu fara mindrie, ca din 5.000.000 de truse livrate pina acum pe toaate cele opt Continente inclusiv dar nu limitat la Antarctica, nu am primit pina acum nici macar o singura reclamtie!

          Va rugam sa lasti pe site o adresa de e-mail pentru ca tranzactia sa fie finalizata in cel mai scurt timp!

          Pentru Procuratura si INTERPOL: Datorita cererii exorbitante din ultima vreme criteriile de admitere pentru obtinerea acestui produs sint foarte selective. Dar daca tineti mortzish, s-ar putea face si pentru dumneavoastra cite ceva…

  2. Andreea Vlad nu PRODUCE stiri, ci TRADUCE stiri. Si traduce prost. Iar in ceea ce scrie dovedeste mai tot timpul ca nu are o intelegere suficienta a subiectelor despre care scrie.
    La nivel declarativ „Cotidianul” promoveaza excelenta, insa, cu asemenea (pseudo)jurnalisti, nivelul sau real este mai degraba de calibrul „lucrului bine facut”.

  3. trebuia sa fie omoriti acesti securisti mercenari care s-au dus pentru arginti si cu nazistii ucrainieni asa cum au ucis in 1989 peste 1200 de romani acesti securisti criminali parveniti blestemati sa fie de poporul romin!!!

  4. Aceste gunoaie de militari care fac interesul Diavolului si trimisi de criminalii din ministerul apararii ne rugam sa fie lichidati cit mai repede

  5. Este strigător la cer ,cred că 70-80 % din militarii plecați în misiune externă au dat șpagă, fără comentarii.

  6. In anul 2000 s-a zvonit printre militarii Romani ca America da citeva mii de parai pentru fiecare cap de Taliban adus la Baza. „Vitejii” nostrii au dat mita la superiori sa fie trimisi cit mai repede in Afganistan. Si s-au dus…pina cind au inceput sa vina la Otopeni cutii de aluminiu…cite cinci pe zi, cite zece pe zi, cite douazeci pe zi, cite cinzeci pe zi… De maica …D_zeu nu bate cu batul!

    SA MOARA NATO!

    Pentru Procuratura si INTERPOL: Va rog sa ma scuzati, da’ n-am gasit alta rima…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger