AcasăNewsMilitar român, găsit împușcat în cap într-o unitate militară din Focșani. Anchetatorii...

Militar român, găsit împușcat în cap într-o unitate militară din Focșani. Anchetatorii iau în calcul și crima

militar

Un militar, înregimentat la o unitate militară din Focșani, a fost găsit mort în cadrul unității. Tânărul de 22 de ani, din Botoșani, era împușcat în cap.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă seara de un coleg al tânărului militar care a sunat la imediat la 112. La unitatea militară au ajuns și medicii, însă nu au mai putut face nimic pentru maistrul militar.

Tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare

Cazul este instrumentat de procurori, iar din primele date militarul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, scriere ziarul Vrancea 24. Autoritățile merg pe trei piste în cadrul anchetei: sinucidere, manevrare greșită a armei sau crimă.

„Astăzi, 01.10.2022, în jurul orei 20.00 a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui militar din cadrul UM 01471 Focșani. A fost informat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului­”, se arată într-un comunicat al Brigăzii 8 „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani.

author avatar
Andreea Vlad
499 afisari

4 COMENTARII

  1. La cita prostie si debandare este in armata romana si NATO este ceva normal plus ca militari NATO sint niste criminali care isi merita soarta

  2. @ Și dacă ăia de la origini erau cu Estul și îl plăteau ăștia de merg cu Vestul, din împrumuturi, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger