AcasăNewsMilionarul Uzunov, urmarit penal pentru abandon de familie

Milionarul Uzunov, urmarit penal pentru abandon de familie

Pentru ca nu a mai platit  pensia alimentara celor doua fetite pe care le are din casnicia cu Annamaria Cristina Duma, omul de afaceri Eduard Uzunov este urmarit penal pentru abandon de familie, infractiune prevazuta de Codul penal si pedepsita cu inchisoare de la 6 luni la trei ani sau cu amenda. In plus, o alta belea a cazut pe capul milionarului, acesta fiind batut, luni, de un sofer.

Milionarul Uzunov nu are bani pentru pensia alimentara a fiicelor sale, in schimb face investitii considerabile in arta

Patronul companiei Regatta Real Estate este acuzat, prin intermediul unei plangere penale, de fosta sa sotie, Cristina Duma, de abandon de familie, politistii Sectiei 1 din Capitala incepand deja urmarirea penala in acest dosar.

Risca trei ani de inchisoare

Eduard Uzunov se mandreste pe Facebook cu cei doi copii

Mai exact, Cristina Duma a depus, in mai 2014, o plangere penala din care reiese faptul ca milionarul Eduard Uzunov si-a neglijat total cele doua fiice, Marie-Rose si Ivonne Uzunov. Desi exista o hotarare judecatoreasca, din decembrie 2013, prin care patronul Regatta a fost obligat la plata unei pensii alimentare de 2.500 lei pentru fiecare copil, Eduard Uzunov s-a facut ca ploua, dandu-se lovit ca nu-i merg afacerile. Cu toate ca, intre timp, afaceristul si-a deschis o galerie de arta, iar businessul din imobiliare pare ca merge ca pe roate in ciuda crizei din domeniu, cel putin asa se lauda Uzunov prin intermediul retelelor de socializare. Astfel ca, in urma probelor existente la dosar, atat politistii cat si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 au decis inceperea urmarii penale impotriva milionarului Eduard Uzunov, fiind o chestiune de zile pana la trimiterea in judecata. Potrivit articolului 378 din Noul Cod Penal, abandonul de familie se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

Rafuiala in trafic

Uzunov a reusit sa fotografieze agresorul din trafic

Si cum un necaz nu vine niciodata singur, in cursul zilei de luni, Eduard Uzunov a cazut si victima unui coleg de trafic. Rafuiala, in urma careia milionarul s-a ales cu serioase daune fizice, iar fiica sa a fost traumatizata de cele vazute, s-a petrecut la intersectia Bulevardului Dacia cu Calea Victoriei. Potrivit unor martori oculari, dupa cateva sicane pana in semafor, Uzunov i-ar fi aratat semne obscene altui participant la trafic. Soferul a oprit in fata autoturismului condus de afacerist si a coborat pentru a-i cere socoteala posesorului degetului fluturat amenintator. Au urmat scene tragico-comice, cel putin asa ne-au povestit trecatorii si comerciantii din zona. “Ba, tu stii cine sunt eu? Eu sunt presedintele Camerei de Comert Romania-Irlanda. Cum iti permiti sa ma lovesti si sa ma scuipi?”, striga Uzunov la soferul nervos. “A, esti presedinte? Ia vino, mai presedinte, sa-ti mai dau cateva”, i-ar fi raspuns agresorul in timp ce il lovea pe patronul Regatta cu capul de masina. Au fost momente terifiante mai ales pentru fiica afaceristului, care a asistat ingrozita la scena in care tatal sau era lovit si injurat. Mai mult, la un moment dat, Eduard Uzunov a reusit sa scape din mainile soferului nervos si ar fi incercat sa se duca alaturi de fiica lui, insa agresorul s-a enervat si mai tare. “Bai, barbatule, te ascunzi dupa copil? Te folosesti de copil? Ce barbat esti tu? Pentru asta mai meriti cateva dupa ceafa”, urla agresorul catre Uzunov. In urma incidentului, Eduard Uzunov si-a scos certificat medico-legal si a depus plangere impotriva soferului violent.

author avatar
Nicole Ionescu
2.047 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger