AcasăNews"Milionarul" Uzunov nu are bani pentru scoala fiicelor sale

„Milionarul” Uzunov nu are bani pentru scoala fiicelor sale

Executarea silita a patronului „Regatta Imobiliare” scoate la iveala peticele de pe fundul milionarilor fluturati prin ziare.

Doar geanta Louis Vuitton ii mai aminteste lui Uzunov de vremurile bune

Simple divorturi transformate in timp, din cauza banilor,  in razboaie pe viata si pe moarte nu fac decat sa arunce cu noroi, pe buna dreptate, in topurile cu bogati. Evacuarea din casa a „milionarului” Eduard Mircea Uzunov a presupus o desfasurare de forte mai ceva ca pe stadioanele asediate de suporterii furibunzi, atat patronul „Regatta”, cat si fosta sa nevasta, Cristina Duma, incercand sa ramana fermi pe pozitie.

Inainte sa plece din casa, fostul sot a golit toate dulapurile

Disperarea cu care Uzunov s-a pregatit pentru executarea silita, baricadandu-si casa cu grilaje masive, dar si indarjirea Cristinei Duma de a-l evacua cu orice pret arata ca „Regele imobiliarelor” si „Milionara cu Hummer” nu-si permit sa renunte nici macar la un capat de ata. Altfel n-ar fi facut atata circ.

Si-a batut joc de propria casa

Cristina Duma a ramas totusi cu ceva de pe urma fostului sot: cu niste vase de spalat

„National” a surprins imagini incredibile cu vila din Pipera, distrusa practic de ambitia lui Eduard Uzunov de a-si tine fosta nevasta la poarta. De cealalta parte, punerea in executare a hotararii judecatoresti prin care i s-a atribuit spre folosinta locuinta a determinat-o pe Cristina Duma sa apeleze la forta in adevaratul sens al cuvantului.

„Milionarul“ a plecat din casa ca un greieras: cu mandolina

Grilaje masive din fier doborate cu flexul, geamuri sparte, camere devastate si scene desprinse din mahalalele din Ferentari, cam asa a aratat disperarea unor „milionari”. Doi oameni prezentati ca fiind bogati, dar care, in realitate, unul e executat de banci, iar celalalt se chinuie fie o mama responsabila si sa ofere toate cele necesare cresterii a doua fetite.

Doar geanta Louis Vuitton i-a mai ramas

Vila din Pipera arata ca dupa un adevarat asalt

Eduard Uzunov n-a avut incotro si a parasit somptuosul imobil, mai sarac decat a fost, inghesuindu-si intr-o masina cateva papornite si tinand strans in mana o geanta Louis Vuitton (semn al vremurilor bune, dar care au apus odata cu prabusirea pietei imobiliare), burdusita cu acte.

A plecat trist, dar nu pentru ca avea remuscari ca nu a mai platit de aproape un an scoala celor doua fetite sau ca a si uitat de cand nu le-a mai virat pensia alimentara. Nici pentru faptul ca fiicele sale stau cu chirie, iar el in casa din Ilfov, alaturi de concubina Andreea Caranda. Ci pentru ca vila din Pipera reprezenta pentru el o adevarata bula de oxigen in cazul in care apuca sa o vanda inainte de a fi executat silit. Mai ales ca fosta nevasta nu e singura care l-a executat, „milionarul” avand probleme si cu alte proprietati care acum au fost luate de banci in contul unor datorii.

author avatar
Nicole Ionescu
3.570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger