AcasăNewsMilionarul turc a fost arestat, victima se zbate intre viata si moarte

Milionarul turc a fost arestat, victima se zbate intre viata si moarte

Afaceristul turc Abdullah Atas (foto jos) l-a lovit in plin pe politistul de la Brigada Rutiera

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului. In acelasi timp, victima sa, politistul Gheorghe Ionescu, a fost supus la mai multe interventii chirurgicale, zbatandu-se intre viata si moarte.

Afaceristul turc Abdullah Atas (foto jos) l-a lovit in plin pe politistul de la Brigada Rutiera

Abdullah Atas a fost scos din spital, unde fusese internat in urma accidentului, si transportat la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului de arestare pe numele sau.

Politistul e in stare foarte grava

Afaceristul turc Abdullah Atas

Intre timp, politistul de la Brigada Rutiera accidentat duminica a fost operat pentru leziuni abdominale, starea acestuia fiind in continuare foarte grava. Gheorghe Ionescu (44 ani) a suferit multiple interventii chirurgicale, fiindu-i montat si un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, iar starea sa este deosebit de grava, potrivit informatiilor transmise de Spitalul Floreasca. Politisul in varsta de 44 de ani are politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.

L-a lovit in plin

Accidentul s-a produs duminica, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic. Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil. Soferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de politisti la aproximativ doi kilometri, in Pipera, judetul Ilfov, dupa ce a lovit un scuar si apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat intr-un gard. Agentii de la Rutiera spun ca soferul mirosea a alcool. Ancheta in cazul omului de afaceri Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, este facuta de politistii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti.

author avatar
Andrei Coman
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger