AcasăNewsMilionarul român care şi-a înjunghiat contabila şi-a aflat condamnarea

Milionarul român care şi-a înjunghiat contabila şi-a aflat condamnarea

Mihai TufanMilionarul român care şi-a înjunghiat contabila, condamnat la doi ani de închisoare

Milionarul român Mihai Tufan a fost acuzat de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat contabila. Motivul? Inculpatul i-a reproșat victimei că a deturnat o sumă considerabilă din conturile uneia dintre firmele controlate de el. Milionarul a încercat, apoi, să se sinucidă, numai că gestul său nu a fost finalizat.

Afaceristul a fost condamnat, în primă instanţă, pentru tentativă de omor. A primit 2 ani şi două luni de închisoare pentru că, în urmă cu saşe luni, a înjunghiat-o, de mai multe ori în zona inimii, pe directoarea uneia dintre companiile pe care le deţinea. Decizia Tribunalului București nu este definitivă. Deci, poate fi contestată.

Rechizitoriul faptei este incredibil. Atacul milionarului i-a provocat victimei mai multe plăgi la nivelul toracelui, iar acesta a recurs, apoi, la un alt gest extrem și a încercat să se sinucidă. Surse medicale au transmis că omul de afaceri și-ar fi provocat, însă, doar câteva zgârieturi superficiale, fără a-și pune viața în pericol.

Ce a spus Poliţia despre acest caz?

Organele abilitate au concluzionat că suspectul a înjunghiat victima şi că apoi a încercat să-şi pună propria viaţă în pericol. „În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. (…) În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat„, au spus poliţiştii.

Omul de afaceri Mihai Tufan are o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de euro şi a făcut bani din afaceri în energie și imobiliare. Se numără printre cei mai bogați 50 de români.

author avatar
Andrei Ștefan
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger