AcasăNewsMilionarul israelian Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a murit în...

Milionarul israelian Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a murit în spital!

oana cuzinoIsraelianul Yoav Stern, fostul soţ al Oanei Cuzino, a ajuns la spital cu craniul spart! Poliţiştii au aflat ce a păţit

Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a murit în spital la vârsta de 70 de ani. Iniţoal, s-a crezut că omul de afaceri a fost lovit în cap cu bâtă de baseball, dar, se pare, că bărbatul suferise doar un accident casnic.

Medicii din Capitală au încercat, vreme de 10 zile, să-i salveze viața milionarului. Pe data de 18 aprilie, fostul soț al Oanei Cuzino a ajuns în stare gravă la spital, prezentându-se cu două fracturi craniene și contuzii la plămâni.

Ar fi căzut în casă

Oamenii legii au crezut inițial că multimilionarul ar fi fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball.

Ulterior s-a ajuns la concluzia că acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară, în timp ce mergea cu spatele în curtea casei sale. Timp de 10 zile medicii s-au luptat să îl țină în viață.

Cine a fost Yoav Stern?

Yoav Stern a devenit persoană publică în anul 2002, după ce acesta s-a căsătorit cu Oana Cuzino, cunoscută pentru emisiunea Ce se întâmplă doctore? Aceștia au divorțat după 12 ani de căsătorie, în 2014.

În România, milionarul ar fi avut terenuri ce se ridicat la câteva milioane de euro. În 2002, când s-a căsătorit cu Oana Cuzino, acesta ar fi deținut mai multe afaceri în Regatul Unit.

author avatar
Andrei Ștefan
1.756 afisari

8 COMENTARII

  1. Ești primul condeleanțar al țării, cui le transmiți tu ?
    ” Cuvinte prin care se exprimă regretul şi participarea la durerea unei persoane căreia i-a murit cineva apropiat ”
    Realizezi cat ești de penibil ? Nu cred …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger