AcasăNewsMilionarul Dan Stoicescu, acuzat ca i-a spart casa marchizului de Northampton

Milionarul Dan Stoicescu, acuzat ca i-a spart casa marchizului de Northampton

Marchizul de Northampton o acuza pe Pamela, cea de-a cincea lui nevasta, ca l-a inselat cu cel mai bun prieten, savantul si afaceristul roman Dan Stoicescu.

Savantul Dan Stoicescu refuza sa comenteze in vreun fel povestea

Marea Britanie e cutremurata, zilele acestea, de un scandal cu iz telenovelistic, ai carui protagonisti sunt niste posesori de sange albastru, respectiv marchizul si marchiza de Northampton.

Marchizul si marchiza se despart dupa 20 de ani de fericire in doi

Pentru ca lucrurile sa fie si palpitante, in toata aceasta tevatura este prins si un roman, mai exact savantul si afaceristul Dan Stoicescu.

Lordul de Northampton este considerat unul dintre cei mai bogati aristocrati din Marea Britanie

Rezumate, lucrurile ar sta cam asa: marchizul de Northampton, posesorul unei averi estimate la 148 de milioane de euro, a decis sa divorteze de cea de-a cincea lui nevasta, Pamela. Cand s-a ajuns la discutia despre bani, nobilul s-a gandit sa ii lase fostei partenere de viata o “faramita” de 18,5 milioane de euro. Nemultumita, Pamela a cerut inca 12 milioane. Evident, lordul a refuzat, aruncand in lupta artileria grea. Cica nevasta l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten, romanul Dan Stoicescu, un savant si afacerist roman, stabilit la Geneva. Potrivit apropiatilor marchizului, romanul ar fi coplesit-o pe frumoasa Pamela cu bijuterii dintre cele mai sofisticate si ar fi calatorit incoace si incolo cu aceasta. Lordul ar fi suspectat ca e ceva dubios la mijloc, dar nu a cerut divortul decat dupa ce a capatat confirmarea amantlacului, pe care a obtinut-o ascultandu-i Pamelei telefonul. Acum, marchizul sustine ca nu are de ce sa ii ofere blondei bani in plus, intrucat i-a fost infidela. In plus, cica nici nu mai are de unde si ca, la o adica, daca ar fi vorba sa ii mai dea ceva, ar fi nevoit sa vanda un portret al reginei Mary, pictat la 1554. In vremea asta, aflat in Elvetia, Stoicescu refuza sa comenteze in vreun fel, sustinand ca are lucruri mai importante asupra carora sa se concentreze.

Cine este Dan Stoicescu?

Dan Stoicescu, romanul acuzat ca i-a spart casa marchizului de Northampton, este milionar, are 60 de ani si locuieste in Elvetia. Doctor in chimie medicala, Stoicescu a pus bazele Sindan, singurul producator  roman de medicamente oncologice, companie pe care, ulterior, a vandut-o, ceea ce i-a adus un profit de 150 de milioane de euro. In 2008, si-a cumparat, de la compania Knome, harta completa a genomului sau contra a 279.000 de euro.

author avatar
Alina Creanga
4.272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger