AcasăNewsMilionarul Codrin Ardeleanu a murit dupa ce a cazut cu ATV-ul intr-o...

Milionarul Codrin Ardeleanu a murit dupa ce a cazut cu ATV-ul intr-o prapastie!

Milionarul Codrin Ardeleanu a murit dupa ce a cazut cu ATV-ul intr-o prapastie. Omul de afaceri isi petrecea vacanta pe Insula Thassos din Grecia.

Codrin Ardeleanu era directorul unei fabrici de paine deschisa de compania Smart Food Solutions, la inceputul anului în comuna Floresti, judetul Prahova.

Compania Smart Food Solutions este detinuta de Camelia si Corina Voiculescu, fiecare avand un pachet de 49% din actiuni, in timp ce Codrin Ardeleanu detinea 2% din companie.

Barbatul era un pasionat al calatoriilor, pagina sa de Facebook fiind plina de fotografii din vacantele petrecute în Ecuador, Spania sau Egipt.

Vom reveni!

1.046 afisari

5 COMENTARII

  1. ba prietene, Codrin nu era milionar. era doar directorul unei fabrici de paine…si un om foarte bun.

  2. Codrin a fost varul meu, familia sufera enorm, iar informatiile fara legatura cu realitatea pe care le difuzati, in special fotografia, fac rau.
    Ati uitat sa spuneti (scrieti) Dumnezeu sa-l ierte!
    Asa se face la romani. Mai mergeti pe la biserica oameni buni!

  3. Omul asta nu era milionar! Cum s-a ajuns la concluzia asta? Doar pentru ca era in vacanta si se plimba cu atv-ul? Era directorul unei fabrici la care a muncit luni intregi sa o vada ridicata si functionala, asa cum a facut la fiecare job pe care l-a avut de-a lungul timpului! A fost un om respectat si un bun profesionist – unul dintre cei mai buni in bransa lui! A fost iubit de angajati pentru ca nu uita in primul rand sa fie Om!

    Odihneste-te in pace, Codrin, si nu pleca suparat!

  4. De ce ne ameninti la final de articol cu…”vom reveni”??? Mai bine incearca altceva asa, ca sa devii si tu …milionar…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger