AcasăNewsMilionarul brasovean atacat de hoti a murit

Milionarul brasovean atacat de hoti a murit

Omul de afaceri Ilie Luca (aici alaturi de fiul sau) si-a gasit sfarsitul in mainile hotilor

Omul de afaceri brasovean Ilie Luca, in varsta de 75 de ani, care detinea lantul de magazine alimentare Luca, a murit, ieri, la Spitalul Judetean Brasov, unde fusese adus in stare foarte grava, dupa ce a prins mai multi hoti pe una dintre proprietatile sale si a fost atacat de unul dintre acestia.

Omul de afaceri Ilie Luca (aici alaturi de fiul sau) si-a gasit sfarsitul in mainile hotilor

Omul de afaceri a fost internat la Spitalul Judetean Brasov in 9 octombrie, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral. Dupa patru zile de coma, Ilie Luca a murit ieri dimineata, in jurul orei 06.00.

Avea 20 de magazine

Milionarul brasovean a suferit atacul cerebral dupa ce a prins mai multi hoti pe o proprietate de-a sa din Codlea si a fost atacat de unul dintre acestia. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, joi dimineata, in jurul orei 06.00, Ilie Luca si doi angajati ai acestuia au surprins, pe un teren agricol apartinand omului de afaceri, trei persoane care intentionau sa fure saci cu porumb. Una dintre acestea, un barbat de 56 de ani, l-a imbrancit pe Ilie Luca, ranindu-l la maini. „Unul dintre angajatii victimei a sunat la 112 pentru a chema ajutoare. La sosirea ambulantei, victima (Ilie Luca – n.r.), in varsta de 75 de ani, era inconstienta si se pare ca a suferit un accident vascular cerebral“, afirma, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov. Cei trei suspecti au fost prinsi vineri, iar magistratii Judecatoriei Brasov au dispus arestarea preventiva a barbatului care l-a atacat pe omul de afaceri. Cei doi complici ai acestuia – doi tineri in varsta de 16 si 21 de ani – sunt cercetati in libertate pentru tentativa de furt calificat. Ilie Luca detinea 19 de magazine alimentare in Brasov si unul in Codlea, dintre care trei sunt supermarketuri, unul dintre acestea fiind amplasat in centrul vechi al Brasovului, pe strada Republicii. Potrivit site-ului firmei, Luca SRL este o societate 100% romaneasca, fiind o afacere de familie, care are ca activitate principala productia si distributia de produse din carne, in special carne de porc si carne de vita.

 

author avatar
National
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger