AcasăNewsMilionarul bătăuș a fost reținut de polițiști. Acuzațiile sunt foarte grave

Milionarul bătăuș a fost reținut de polițiști. Acuzațiile sunt foarte grave

Mihai Bizu, un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut, vineri, de către polițiști de la Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor.

Afaceristul este acuzat de procurorii care au preluat cazul că a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, transmit anchetatorii.

Cum s-a întâmplat incidentul

După ce au petrecut ore bune într-un club de fițe din stațiunea Mamaia de pe Litoral, Mihai Bizu şi soţia sa Irina Popescu s-au retras în apartamentul unor prieteni.

Aici, a izbucnit scandalul. Irina Popescu a dat telefon de urgență la proprietarul apartamentului pentru a-I cere ajutorul. Scandalul a încetat numai după ce acesta a venit, iar Irina Popescu a reușit să scape de amenințările soțului.

Potrivit declarațiilor femeii, bărbatul a dat-o cu capul de jacuzzi și a vrut să o înece, ținând-o cu capul sub apă.

Neavând unde să se ducă, femeia a fugit la hotelul în care cazată împreună cu soțul ei.

La scurtă vreme aici a sosit şi soţul ei care a violat-o. Disperată, victim a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de doi ani, iar acesta a fost reţinut.

La această oră este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri.    Bizu va fi prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mihai Bizu este un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală, printre proiectele construite de acesta numărându-se Apollo Residence Berceni.   Soţia acestuia, Irina Popescu, este psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga, potrivit adevarul.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
625 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger