AcasăNewsMilionarul asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea s-a sinucis! S-a gazat...

Milionarul asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea s-a sinucis! S-a gazat cu fum de la cărbunii pentru grătar

ambulanta

Omul de afaceri Virgil Chirică, asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea, s-a sinucis în vila sa din Pipera. Se pare că-și programase moartea din timp și pusese la punct fiecare detaliu.

Acesta dorea să moară intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.

Cum şi-a plănuit moartea

Virgil Chirică a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1.

Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere, notează cancan.ro.

Se mai bănuieşte că omul de afaceri a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Virgil Chirică s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-au omorât în scurt timp.

Cine a fost Virgil Chirică?

Bărbatul care a făcut afaceri cu acţionarii din fotbal ocupa și funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

Chirică era asociat și într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști importanți.

author avatar
Andrei Ștefan
994 afisari

3 COMENTARII

  1. „motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.”
    Asta este metoda „sinuciderea coreeana”.

  2. Se pare ca mai incercase acelasi lucru in urma cu 4 ani dsr a fost salvat de familie.
    Trebuie investigat daca facea parte din vreo secta, sau chestie din asta spirituala de rit nou unde sunt nunai sarlatani.
    Da, sarlatani. Se pretind initiati, vrajitori de toate si habar nu au sunt niste amatori care cica se roaga la ce s-or ruga lumina dar de fapt atrag entitati demonice nu ingeri.
    Au o aura de 2 bani dar conving suflete ratacite. Ca ii salveaza si mai stiu eu ce ca au puteri. Mai fac unii si chestii haioase de gen ca fac ei nu stou ce energie . De facut fac channeling si cei vulnerabili isi dau energia de buna voie catre sarlatanii astia si ajung ca fie ei inconjurati de negativ. Care ii impinge la aceste gesturi.
    Sa fie clar, mai bine de 100000 de ori esti ateu decat sa te dai pe mana acestor ignoranti care fac asta din sete de bani si pt ca nu sunt buni de nimic altceva.
    Au ratat totul prin viata si s-au „reinventat” spirituali.
    Adevaratii oameni dotati cu anumite daruri nu se baga in chestiile astea. Adica sa ii duca in eroare pe altii sau sa faca bani cu chestiile astea. Ei pot rataci o perioada pana ce inteleg ce sunt dar nu sunt lasati chiar daca incearca sa inceqpa sa faca risipa si sa isi bata joc de daruri. De aceea knclusiv Isaac Newton desi era alchimist isi castiga existenta ca om de stiinta restul era pentru el.
    Si toti care au daruri. Restul sunt niste sarlatani. Care duc oamenii in deruta si pe cai gresite. Fiecare sa exploreze singur, daca vrea, sa lase intuitia sa il ghideze si sa citeasca ce simte dar cu liberul lui arbitru. Sa nu isi faca idoli. De nicoun fel.
    Sdevaratii oameni cu daruri mari nu au nevoie de amulete, cristale, icoane, de nimic.
    Cred ca statul trebuie sa investigheze sarlatanii spirituali de la noi pentru ca fac mult rau. Sanatate si pace tuturor.
    Pacat cand oricine pleaca prea devreme

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger