AcasăNewsMiliardarul Uzunov, evacuat din vila cu barosul

Miliardarul Uzunov, evacuat din vila cu barosul

Patronul „Regatta Imobiliare” a fost evacuat, ieri, din casa de fosta sotie, Cristina Duma. Daca prima incercare de executare silita initiata de fosta nevasta a fost sortita esecului, de data aceasta Cristina Duma, fosta Uzunov, a reusit sa intre in mult disputata vila din Pipera.

Fostii soti Uzunov au mai incheiat un episod al mediatizatului divort prin executarea silita de ieri

Dupa un divort care a durat citiva ani si o serie de procese-sicane interminabile, Cristina Duma a reusit, ieri, sa intre in casa pe care instanta de judecata i-a atribuit-o spre folosinta in urma procesului de divort cu Eduard Mircea Uzunov.

Eduard Mircea Uzunov
Eduard Mircea Uzunov

Insotita de jandarmi, politisti, bodyguarzi si inarmata cu baroase si flex, fosta doamna Uzunov l-a scos din casa pe miliardarul Eduard Uzunov.

Eduard Uzunov a negociat peste gard cu fosta sotie amanarea executarii silite

Acesta era pregatit pentru executarea silita, in sensul ca si-a transformat locuinta intr-o adevarata fortareata, toate usile si ferestrele fiind prevazute cu grilaje masive din fier. Imaginile surprinse in exclusivitate de reporterii „National” in timpul executarii silite vorbesc de la sine. Au avut loc scene incredibile, pe care nu le-ati mai vazut pana acum in Romania.

[nggallery id=218]

author avatar
eNational
1.864 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger