AcasăNewsMiliardarul Uzunov, baricadat in casa de frica nevestei

Miliardarul Uzunov, baricadat in casa de frica nevestei

Multe se intampla in Pipera celor bogati si stilati, insa evenimentele derulate, ieri,  fac sa paleasca pana si Ferentariul. Afaceristul Eduard Mircea Uzunov a fost personajul principal al unui nou episod din razboiul cu fosta sa sotie.

Cristina Duma, fosta Uzunov, asteapta sa reintre in casa, pentru a-si creste decent cele doua fetite

Fosta sotie a omului de afaceri Eduard Uzunov s-a chinuit ore in sir, ieri, sa intre in propria casa.  Insotita de  de executorul judecatoresc, jandarmi si politisti, Cristina Duma a incercat sa puna in executare decizia definitiva si irevocabila a instantei prin care vila din Pipera i-a fost atribuita.

Usi legate cu lanturi si apa in capul executorului judecatoresc

Pe tot parcursul executarii silite afaceristul a stat ascuns in casa, iesind din cand in cand la fereastra pentru a mai lua aer

Ceea ce se anunta o executare silita ca la carte, cu incuviintarea Justitiei, s-a transformat rapid intr-o comedie ieftina, regizata de nimeni altul decat cel ce urma a fi evacuat: Eduard Uzunov.

Vila din Pipera pe care Uzunov este obligat de instanta sa o elibereze

Baricadat la propriu in casa, Uzunov nici macar nu a indraznit sa iasa la discutii, facandu-si aparitia doar la fereastra pentru a mai vorbi cu bodyguarzii pe care ii chemase in ajutor. Supranumit, in urma cu cativa ani, „Regele imobiliarelor”, Uzunov s-a vazut nevoit, ieri, sa-si lege usa de la intrare cu lanturi, sa propteasca in ea si niste mobila, totul pentru a-i impiedica pe executorul judecatoresc si pe jandarmi sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca. Mai mult, pentru a-i descuraja pe oamenii legii sa forteze intrarea, Uzunov  a apelat la tertipuri dintre cele mai puerile. A aruncat, de la etaj, cu apa in capul executorului judecatoresc.

„De ce paralizeaza Jandarmeria in fata lui Uzunov?”

O alta problema din cauza careia Cristina Duma nu a putut sa intre in propria casa a reprezentat-o pasivitatea politistilor si a jandarmilor. Acestia si-au schimbat atitudinea in a doua parte a zilei, sustinand ca ei nu vor sa mai participe la executarea silita.  „Este incredibil cum jandarmii au schimbat macazul. Nu stiu cand voi intra in casa mea. Probabil cand se vor hotari organele de ordine sa-si faca treaba. Fostului meu sot i s-a respins si cererea de suspendare a executarii silite si tot degeaba. Executorul judecatoresc nu poate face totul de unul singur. De aceea apeleaza la oamenii legii. Dar atata vreme cat Jandarmeria si Politia din Voluntari, Ilfov rad cu bodyguarzii lui Uzunov, la ce sa ma astept?”, a declarat pentru „National” Cristina Duma. Fosta sotie a afaceristului este convinsa ca Eduard Uzunov este ajutat de autoritatile locale sa jongleze cu hotararile judecatoresti. „Vreau sa intreb si eu public cine este Eduard Uzunov de paralizeaza Politia si Jandarmeria din Ilfov in fata lui? Poate noul ministru de Interne e curios sa afle si sa ia masuri”, a conchis Cristina Duma.

[nggallery id=211]

author avatar
Andrei Coman
1.603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger