AcasăNewsMiliardarul Trump a ramas si fara al doilea sef de campanie

Miliardarul Trump a ramas si fara al doilea sef de campanie

Afaceristul care viseaza sa ajunga in fruntea Americii se vede din nou nevoit sa faca o schimbare la varful echipei de campanie.

Nici trei luni nu a durat colaborarea dintre Paul Manafort si miliardarul care candideaza din partea Republicanilor in cursa pentru Casa Alba. Pe fondul speculatiilor aparute in presa americana in jurul numelui sau, printre care si cea ca ar fi sustinut fostul guvern pro-rus din Ucraina, Paul Manafort a facut un pas in lateral, din cate anunta presa de dincolo de Ocean.

Manafort a fost al doilea sef de campanie al lui Donald Trump, in competitia electorala din noiembrie, pentru cea mai inalta functie in statul american, dupa ce si predecesorul sau, Corey Lewandovski, a parasit acest fotoliu.

Trump insusi a confirmat faptul ca Manafort i-a prezentat demisia, in prima parte a zilei de vineri, anuntand ca a fost de acord cu decizia acestuia din urma, caruia i-a apreciat in mod public, prin intermediul unui comunicat citat de site-ul New York Times, contributia la campania prezidentiala.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger