AcasăNewsMiliardarul Truica, somat de Politie sa-si depuna armele

Miliardarul Truica, somat de Politie sa-si depuna armele

Remus Truica este cercetat pentru ca si-a amenintat fosta sotie

Nebunia din jurul procesului de divort dintre Irina si Remus Truica pare sa nu se mai termine. Dupa mai multe rasturnari de situatie, miliardarul care se judeca pentru custodia celor doua fetite gemene ale cuplului va fi obligat sa renunte la cele patru arme de foc pe care le detine legal.

Remus Truica este cercetat pentru ca si-a amenintat fosta sotie

Speriate de ecourile publice ale „masacrului de la coafor”, autoritatile incearca acum sa ia toate masurile preventive pentru ca astfel de razbunari sangeroase sa nu mai aiba loc.

Irina Truica si-a reclamat sotul pentru loviri

Conducerea Ministerului de Interne a dispus verificarea de urgenta a tuturor plangerilor penale depuse pentru amenintari impotriva unor persoane care detin arme letale. Cum printre paratii aflati in aceasta situatie se numara si Remus Truica, acesta a fost somat de politisti sa -si depuna cele patru arme de foc inregistrate pe numele sau, cel putin pana la incheierea cercetarii penale in ceea ce priveste acuzele aduse de fosta sotie.

author avatar
Toni Matei
252 afisari

1 COMENTARIU

  1. M-am saturat si de astia. Ce se cacaie justitia pentru un verdict nu inteleg. Parca e o telenovela proasta. Foarte bine ca la chemat si i-a luat armele, ca are fata de „puscas de coafor’. 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger