AcasăNewsMiliardarul Truica, nedespartit de bona fetitelor

Miliardarul Truica, nedespartit de bona fetitelor

remus_truica_foto_ziare.comMiliardarul Truica, nedespartit de bona fetitelor

Miliardarul Remus Truica pare un om impacat cu soarta. Aflat in plin proces de divort, afaceristul si-a rupt din timpul sau pretios pentru a petrece cateva zile in Romania alaturi de cele doua fiice ale sale.

remus_truica_foto_ziare.com
Miliardarul Truica, nedespartit de bona fetitelor

Dar asta nu este tot. Daca sambata, cand a aterizat pe aeroportul Otopeni, prezenta bonei celor doua fetite nu a mirat pe nimeni, marti dupa amiaza femeia a starnit comentariile celor prezenti in restaurantul „Aquarium” din Bucuresti, unde cei patru au luat pranzul impreuna. Toti cei prezenti au observat ca Remus Truica era extrem de relaxat si zambitor in prezenta femeii, semn ca aceasta se afla de multa vreme in cercul sau intim.

Aflat in plin proces de divort, miliardarul n-a dat niciun semn ca ar fi afectat de acest lucru si s-a bucurat din plin de momentele petrecute alaturi de copii sai. In acest moment, Remus Truica a obtinut custodia temporara a celor doua fetite, dar pana la sfarsit, poate pierde acest drept. Sotia miliardarului, Irina Truica se afla in prezent in insula  St. Maarten din Caraibe si se pregateste pentru primul termen al procesului ce va avea loc in luna septembrie 2011. Potrivit apropiatilor, intre cei doi nu mai exista cale de impacare, iar Irina este hotarata sa mearga pana la capat.

Desi in presa s-au facut numeroase speculatii in ceea ce priveste motivele care au condus la ruptura dintre cei doi, printre care cele mai spectaculoase numarandu-se cele de agresiune fizica sau cele de infidelitate, Irina si Remus Truica pastreaza in continuare discretia si prefera ca totul sa se rezolve prin intermediul avocatilor.

author avatar
National
753 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger