AcasăNewsMiliardarul Teszari baga in umbra Digisport

Miliardarul Teszari baga in umbra Digisport

Candva cel mai puternic canal de sport din tara, Digisport a ajuns sa se bata in audiente cu Sport.ro, un alt muribund al pietei tv. Iar planurile lui Zoltan Teszari par a merge in cu totul alta directie, dovada si lipsa de interes manifestata pentru televiziunea de nisa pe care o detine.

Preocupat sa devina si el unul dintre „baietii destepti din energie”, miliardarul din umbra a mai lasat sa treaca pe langa el o competitie majora. Este vorba despre turneul de la Wimbledon, pe care Digisport l-a transmis in ultimii ani. Incepand cu editia din 2017 (si pana in 2019), Openul de la Londra va fi in exclusivitate la Eurosport. „Ne consolidam pozitia de destinatie preferata pentru turneele de Grand Slam in Europa. Vom prezenta in direct toate meciurile de la Wimbledon in 16 tari din Europa, inclusiv Romania”, au anuntat reprezentantii Eurosport intr-un comunicat de presa.

Asadar, Digisport mai rateaza o competitie. Exceptand Primera Division, acolo unde intereseaza doar El Clasico (Real Madrid – Barcelona), si partial Liga 1, televiziunea lui Teszari cel fara de chip are o grila de programe atragatoare ca o bere calda in miezul unei zile toride.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
835 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger