AcasăNewsMiliardarul Sota si Natalia Barbu binecuvantati la fosta sotie

Miliardarul Sota si Natalia Barbu binecuvantati la fosta sotie

Cu trei zile inainte ca miliardarul Nicolae Sota sa-si puna pirostriile, fosta sa sotie Dana i-a facut acestuia o surpriza de proportii. Si nu oricum, ci in vazul lumii bune a Bucurestiului. Intalnirea de gradul 0 a avut loc, miercuri seara, pe terasa restaurantului „Casa di David” din Parcul Herastrau.

Potrivit unor martori oculari, primii care au sosit in selecta locatie au fost Nicolae Sota si cantareata basarabeanca Natalia Barbu. La scurt timp, a sosit si Dana Sota, insotita de actualul sau iubit, un roman stabilit in Austria. Reporterii „National” au aflat ca intalnirea dintre fostii soti Sota nu a fost deloc intamplatoare si a fost un gest premeditat.

„Nici el (Nicolae Sota, n.r.), nici ea (Dana Sota, n.r.) nu sunt clienti fideli ai restaurantului. Trec foarte rar pe acolo si de prea putine ori au fost vazuti impreuna. E cel putin ciudat faptul ca miercuri au impartit aceeasi masa. Parca au facut-o intentionat”, a declarat pentru „National” un martor ocular al evenimentului.

Basarabeanca Natalia Barbu va imbraca rochia de mireasa la sfarsitul acestei saptamani

La scurt timp dupa ce a sosit pe terasa, Dana Sota i-a inmanat fostului sau sot o punga voluminoasa ce purta insemnele cunoscutului brand „Christofle”, urandu-i acestuia casa de piatra. „Dupa ce i-a dat cadoul de nunta, Dana Sota a intrebat, mai in gluma, mai in serios: oare unde or fi paparazzii acum sa ne vada?”, ne-a declarat aceeasi sursa, sustinand ideea ca totul a fost premeditat de ochii lumii.

Casatoriti 28 de ani

Dana Sota le-a facut viitorilor miri un cadou surpriza de la „Christofle”

Cei doi au fost casatoriti timp de 28 de ani si au impreuna un baiat, Andrei, in varsta de 24 de ani. Extrem de discreti cu viata de cuplu, fostii soti Sota au divortat la sfarsitul anului trecut, insa acest lucru nu a surprins pe nimeni. In cercurile mondene se vorbea de multa vreme ca intre cei doi nu mai exista decat o relatie de prietenie si ca nu mai formau un cuplu de cativa ani. Cea care a intentat actiunea de divort a fost Dana, insa acest lucru „i-a cazut manusa” miliardarului care, la acea data, era impreuna cu modelul Adela Chirica, femeia cu care are un copil si intentiona sa se si casatoreasca.

Fostii soti Sota, Nicolae si Dana si-au dat intalnire pe terasa celebrului restaurant „Casa di David”

Cu toate acestea, la scurt timp, Nicolae Sota o cunoaste pe frumoasa basarabeanca Natalia Barbu, pentru care face o pasiune ravasitore si rupe relatia cu Adela. „National” a anuntat in exclusivitate, la sfarsitul anului trecut, ca miliardarul Nicolae Sota si noua sa iubita, Natalia Barbu se vor casatori  la mijlocul lunii iunie 2011, lucru care s-a si confirmat.

 

 

author avatar
Mihai Pietreanu
22.842 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger