AcasăNewsMiliardarul Puiu Popoviciu, invinuit oficial de DNA

Miliardarul Puiu Popoviciu, invinuit oficial de DNA

Puiu Popoviciu are probleme tot mai mari cu justitia

Procurorii anticoruptie l-au convocat la sediul DNA pe omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, pentru a-i prezenta invinuirile care i se aduc, inainte de a-l trimite in judecata, in zilele urmatoare.

Puiu Popoviciu are probleme tot mai mari cu justitia

Omul de afaceri este acuzat pentru grave fapte de coruptie, care au condus la preluarea unui teren de 230 hectare din proprietatea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, pretul fiind subevaluat la doar 82.000 euro.

16.09.2011 – „National” a dezvaluit in premiera ca latul DNA se strange in jurul afaceristului

In aceeasi speta, ginerele demnitarului comunist Ion Dinca va fi judecat alaturi de fostii sefi ai DGIPI si Diviziei Operatiuni a DGA, Cornel Serban si, respectiv, Petru Pitcovici. Numai ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclsuivitate, latul DNA se strange tot mai mult in jurul miliardarului, procurorii anticoruptie fiind deja in faza finala si cu derularea altor anchete privind escrocherii imobiliare comise de acesta in zona de nord a Capitalei. Asa ca Puiu Popoviciu se va confrunta, in perioada imediat urmatoare, cu o adevarata avalansa de trimiteri in judecata.

author avatar
eNational
1.551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger