AcasăNewsMiliardarul pedofil, sinucis spre liniștea elitei Americii?

Miliardarul pedofil, sinucis spre liniștea elitei Americii?

Miliardarul din cauza căruia tremură mulţi baştani ai Americii

Intriga și indignarea îmbracă povestea aparentei sinucideri a miliardarului Jeffrey Epstein, un pedofil puternic conectat la elita mondială. Presa americană scoate la iveală elemente șocante și nume uriașe încep să apară pe primele pagini ale publicațiilor occidentale – familia Clinton este acuzată de implicare în asasinarea fostului lor amic, Ducele de York, Prințul Andrew, stă ascuns sub fusta Reginei Elisabeta a II-a de când s-a aflat că era clientul „sclavelor sexuale” procurate de Epstein, iar alți numeroși politicieni (chiar și guvernatori), magnați și moguli de presă își țin respirația de teama dezvăluirilor ce vor urma.

Miliardarul din cauza căruia tremură mulţi baştani ai Americii

Povestea scandalului sexual din America se aseamănă, până la un punct, cu ceea ce s-a petrecut la Caracal. Vorbim despre fapte abominabile petrecute într-o societate ce pare adormită sub serul nepăsării și al neputinței. Și, la fel ca la București, și la Washington se încearcă a se câștiga politic de pe urma dramelor petrecute în aceste cazuri – Donald Trump urmărește să lovească în familia Clinton, primarul New Yorkului, Bill De Blasio, aflat deja în campanie electorală pentru „prezidențialele” din 2020, îi face vinovați pe republicani de sinuciderea lui Epstein.

Paznici cu ture duble

Între timp, presa continuă să sape, iar descoperirile sunt uluitoare. De exemplu, celula în care se afla miliardarul pedofil nu a fost monitorizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, afirmă surse din cadrul Metropolitan Correctional Center, din New York, unde era închis Epstein. Mai mult, când a fost găsit de paznici, Epstein era singur în celulă. Inițial, el a avut un coleg, dar, din motive necunoscute, acea persoană a fost extrasă din cameră cu o zi înainte de cele întâmplate. Potrivit „New York Post”, protocolul cere ca deținuții care au mai avut tentative de sinucidere, cum era cazul lui Epstein, să nu stea singuri într-o celulă.

Epstein avea conexiuni cu foarte multe personalităţi din politică sau celebrităţi precum Donald Trump Bill Clinton Woody Allen şi Prinţul Andrew

De asemenea, ei trebuie verificați la fiecare 30 de minute, iar în cazul în care deținuții par adormiți, protocoalele cer ca paznicii să se asigure că sunt în regulă. Nimic din ce scrie la manual nu s-a respectat, paznicii care-l aveau sub supraveghere lucrau în ture duble și erau suprasolicitați din acest punct de vedere. „Nu cred în teorii ale conspirației, dar ceva pute aici și nu e cadavrul. Avem nevoie de explicații”. Declarația unui fost judecător al Curții Supreme arată starea de indignare care a cuprins America.

Reședința din Upper East Side, golită

Între timp, duminică la prânz, doi indivizi rămași neidentificați au făcut „curățenie” duminică în reședința din Upper East Side a miliardarului pedofil. În mai puțin de 30 de minute, aceștia au încărcat într-un SUV de culoare neagră tot ce trebuia ridicat din casă și s-au făcut nevăzuți, notează aceeași publicație newyorkeză.

Ce putea conține cutia pe care o căra unul dintre indivizi, la numai câteva ceasuri de la momentul anunțului morții lui Epstein? The Sun anunță că Jeffrey Epstein a ținut jurnale „minuțios detaliate” ale prieteniilor sale cele mai importante, notițe care în mod cert acum îi bântuie pe unii amici.  Un jurnal secret în care scria despre fanteziile și distracțiile prietenilor bogați și faimoși nu putea fi decât o „poliță de asigurare”. În plus, să fie doar o coincidență faptul că moartea lui Epstein a survenit la câteva ore după ce un Tribunal din Manhattan a făcut publice 1200 de pagini din dosarul său, în care apăreau abuzuri inimaginabile și numele unor personalități de prim rang?!

author avatar
Nicholas Cezar
1.966 afisari

4 COMENTARII

  1. Și ce dacă e Donald în poze? Într-un high-life, mai ales în cel american, se prindă tot soiul de specimene. Dacă eu mă trag în poză cu cineva, nu înseamnă că am eu garantia integrității morale a acelei persoane sau că o controlez la oua, să văd pe unde și le poarta. Nu e de domeniul paranormalul să convietuiesti, chiar, cu cineva și să ramai mască atunci când te aștepți mai puțin, darămite când e vorba de un simplu cunoscut sau așa-zis amic. Până la dovezi, speculatii.

  2. In America jidenutii il acuza de asasinat pe Donald. Donaldistii sar la beregata lui Clinten si lui Killary ca ea a asasinat pedofilu. Eu fac media.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger