AcasăNewsMiliardarul Nelu Badea, la un pas de executarea silita

Miliardarul Nelu Badea, la un pas de executarea silita

Nelu Badea este strans cu usa anchetelor din toate partile

Dupa dezvaluirile din „National” si declansarea unei anchete penale, Nelu Badea s-a trezit cu noi belele pe cap.

Nelu Badea este strans cu usa anchetelor din toate partile

Afaceristul l-a pus pe Aurel Cazacu, fostul director al ROMARM SA,  administrator al buclucasei firme SC Vel Service SRL, cu misiunea expresa de a musamaliza scandalul provocat de deturnarea in Anglia a banilor obtinuti din suspecta licitatie pentru constructia statiei de epurare a apelor din Titu. Insa, conform informatiilor noastre, Cazacu a parasit, dupa putin timp de la numire, corabia „miliardarului de la Londra”

Ramas singur

Ionel Blanculescu a fost dat afara din firmele „miliardarului de la Londra”

In acelasi timp, Nelu Badea l-a „zburat” pe Ionel Blanculescu din toate posturile de conducere in care aparea in firmele din „suveica” creata de afacerist. Acestuia i-a reprosat, pe un ton vehement, ca i-a mancat banii, fara sa faca nimic pentru a impiedica derularea anchetelor in desfasurare. De altfel, daca in cel mai scurt timp nu face rost de garantii bancare reale, care sa sustina politele oferite „la misto” de societatea de brokeraj CERT ASIG pentru contractul de la Titu, Badea va fi executat silit. Insa bancile londoneze pe care se lauda ca le are „la degetul mic” refuza sa-i acorde garantiile izbavoitoare pana ce miliardarul nu isi spala cazierul fiscal din Romania. Ceea ce, cu disperare si multi bani, Nelu Badea incearca sa si faca!

In virtutea dreptului la replica, publicam punctul de vedere al S.C. CERTASIG – Societate de Asigurare si Reasigurare S.A. :

„ S.C. CERTASIG – Societate de Asigurare si Reasigurare S.A. este o societate de asigurare autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si care a fost infiintata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea nr. 32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor si cu celelalte dispozitii legale aplicabile. Nu suntem un broker de asigurare, astfel cum in mod eronat se arata in materialele sus mentionate, publicate de catre dvs. De altfel nici nu exista un broker de asigurare care sa aiba denumirea CERTASIG. In ceea ce priveste validitatea politelor de asigururare de garantii, precizam ca acestea sunt reglementate de actele normative in materia achizitiilor publice, reprezentand o alternativa valabila si legala la scrisorile de garantie bancare, autoritatile publice neavand dreptul de a limita utilizarea lor.

Facem precizarea ca prezentul demers are in vedere strict mentiunile referitoare la societatea noastra, fara a intentiona sa ne pronuntam asupra informatiilor facute cu privire la domnul Nelu Badea”.

author avatar
Toni Matei
1.822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger