AcasăNewsMiliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran! Primele imagini de la eveniment...

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran! Primele imagini de la eveniment / Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience – FOTO/VIDEO

elon muskElon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde s-a aflat, de fapt, miliardarul, când toți îl credeau la Bran - FOTO

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Peter Thiel, co-fondator al PayPal, Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

Unii dintre invitați au ajuns în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă vineri-noapte în jurul orei 03:00, ora României. Tot vineri noapte a aterizat la București și actrița Julia Sandstrom.

Listă de invitați cu sute de miliarde de dolari în buzunare

Ea este și prima vedetă care confirmă prin două postări pe Instagram că se află la petrecerea miliardarilor, de la Braşov. Aceasta a oferit imagini din elicopter, deasupra castelului Peleş.

În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul „ținutul vampirilor”, conform stirileprotv.ro. Alături de ea se află un faimos DJ american. Blonda este și Dj în timpul liber și va întreține atmosfera de Halloween.

 

Dar nu este singura vedetă de la Hollywood care participă la petrecere. Actorul Adrian Grenier – Vincent Chase din cunoscutul serial Entourage, a venit în România alături de soția sa, actrița Jordan Roemmele. La petrecere va participa și actrița Gillian Jacobs, cunoscută publicului din filme precum The Seven Faces of Jane, ‎Walk of Shame sau ‎Transatlantic.

Prima oprire a lui Elon Musk în România, la stână

Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

În zona izolată, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază.

Elon Musk confirmă printr-un tweet rapid că s-ar afla în România: ”Fresh baked bread & pastries are some of the great joys of life!” („Pâinea și produsele de patiserie proaspete sunt câteva dintre marile bucurii ale vieții!), semn că a apucat deja să deguste produsele tradiționale românești.

Se pare că toți invitații vor fi cazați la o pensiune de lux din Bran. De altfel, lângă Bran, pe un teren privat a fost cerută o aprobare pentru aterizarea mai multor elicoptere private.

Petrecerea lui Musk, campanie de promovare a turismului românesc

Pentru a oferi invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională, miliardarul Elon Musk a angajat pentru petrecerea de la Bran, un regizor. Evenimentul a fost organizat în cel mai mic detaliu de luni de zile și niciun român nu a fost prezent în organizare, potrivit mediaflux.ro.

Practic, toți chefii, bucătarii, ospătarii, agenții de pază și restul personalului din organizare au fost aduși cu avioane din Statele Unite ale Americii pentru a pregăti totul în cel mai mic detaliu la Castelul Bran.

Consultantul în marketing turistic Răzvan Pascu e convins că petrecerea organizată de Elon Musk va pune România pe harta destinațiilor de turism de văzut.

„As chema in noaptea asta la un brainstorming toate agentiile de publicitate/creatie din Romania si as incerca sa gandesc ceva crazy ca sa il fac pe Musk sa posteze ceva misto despre Romania. Poate sa nu iti placa de el, dar o singura postare draguta a lui Elon Musk despre Romania poate dubla rapid numarul de turisti straini. Bine, nici nu ar fi prea greu asta, la cat de putini avem.”, a scris acesta, într-o postare pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
726 afisari

8 COMENTARII

  1. Interesant, cu siguranta va contribui la interesul turistic. Daca au succes vor mai putea localnicii sa isi pentreaca la Bran sfarsitul de saptamana?

  2. Ce are România super-refuzată în Schengen atât de special încât să atragă niște super-bogați străini? ABSOLUT NIMIC !!! Atunci de ce vin? De ce nu au angajat la petrecerea de haloween nici un român, niciun localnic? Măcar să spele wc- urile, că doar avem 30 de ani experiența occidentala! Nimic!
    Si-au adus propriul lor personal de la A la Z.
    Ăștia vin la Castelul Bran, pur și simplu să aducă jertfe intunecimii sale, -stăpânul lor!
    Altfel Pa! avere…!
    Ce fel de jertfe? Păi, de sânge! Și nu orice, că la banii lor e lesne de înțeles că nu se joacă cu pisici…
    Ce credeți că jertfele lui Moloh ca să ai noroc au dispărut în negura trecutului? Nțț! Stapanitorul lumii acesteia își împarte averea acelora care i se închină! Deci, jerfele continuă atat timp cât există și bogați ca și ăștia care vin la Bran.
    Vai pielea și sufletul lor…!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger