AcasăNewsMiliardar mort in timpul unei operatii de marire a penisului

Miliardar mort in timpul unei operatii de marire a penisului

Un om de afaceri belgiano-israelian, cunoscut in domeniul comertului cu diamante, a murit in urma unui infarct, in timpul unei operatii de marire a penisului. Ehud Arye Laniado, in varsta de 65 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-o clinica de lux din Paris.

Proprietar al uneia dintre cele mai mari companii din domeniul comertului cu diamante, dar si unul dintre cei mai mari experti in evaluarea diamantelor brute, Laniado suferea, potrivit presei internationale, de ceea ce se numeste popular „complexul lui Napoleon”, din cauza faptului ca era scund.

Vizionarul complexat

De altfel, surse apropiate acestuia au declarat ca lui Laniado i se mai spunea „argentinianul” in companie, pentru ca arata ca „un dansator de tango”. Singura data cand uita de statura sa era atunci cand ii cerea contabilului sa ii citeasca informatii despre averea sa, lucru care se intampla de mai multe ori pe zi. Zilele trecute, miliardarul a fost supus unei interventii chirurgicale de marire a penisului, intr-o clinica de lux de pe Avenue des Champs-Elysees din capitala Frantei. Numai ca aceasta operatie i-a fost fatala, afaceristul suferind un infarct in momentul in care medicii i-au injectat o substanta in penis. Decesul a fost confirmat de reprezentantii companiei omului de afaceri, care l-au descris pe acesta drept „un vizionar” in domeniul sau.

Acuzat de frauda

Compania lui Laniado, Omega Diamonds, cu sediul in Anvers, este una dintre cele mai mari din lume in domeniul comertului cu diamante. In 2013, miliardarul a avut probleme cu autoritatile belgiene, care l-au acuzat de evaziune fiscala in cazul unor diamante care ar fi fost importate ilegal din Congo si Angola. Omul de afaceri a incercat sa scape de proces fiind de acord sa plateasca autoritatilor suma de 160 de milioane de euro. Totusi, autoritatile vamale belgiene l-au suspectat de frauda, spunand ca acesta ar datora statului suma de 4,6 miliarde de euro si o amenda de aproape 2 milioane de euro. Desi solicitarile autoritatilor vamale belgiene au fost respinse de doua instante, Laniado urma sa participe la o noua audiere, la o curte de apel, pe 14 martie. In 2015, Laniado a fost cel care i-a vandut cel mai scump diamant din lume, „Blue Moon of Josephine”, omului de afaceri Joseph Lau Luen Hung, din Hong Kong, pentru 42,7 milioane de euro.

author avatar
Andrei Coman
549 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cred ca se tavalesc sfintii. Deci morti mai suple nu gasesti. Tu de ce ai murit ma. Pai stiti,,, m-iam lungit polişu si… SI? Pai s-a scurtat inima… Iar tu? Pai eu am murit de ras cand am vazut de ce a murit primu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger