AcasăNewsMii de tigari si sute de litri de alcool, gasite in timpul...

Mii de tigari si sute de litri de alcool, gasite in timpul unor perchezitii, in Botosani

In cadrul unor verificari facute, vineri, la domiciliile unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari, politistii au gasit atat produse din tutun, cat si alcool, pentru care nu existau documente de provenienta.

Au fost facute 12 perchezitii domiciliare, in localitatea botosaneana Copalau, la patru persoane – administratori de firme- banuite ca ar fi procurat, detinut, depozitat, transportat si comercializat tigari de contrabanda.

In cadrul verificarilor menite sa probeze suspiciunile privind activitatea infractionala a celor patru botosaneni, oamenii legii au gasit peste 10 mii de tigari si peste 500 de litri de alcool, precizeaza reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie, intr-un comunicat. Cum oamenii nu aveau pentru ele acte care sa le ateste provenienta, bunurile in cauza au fost ridicate de catre reprezentantii legii.

La actiune au participat atat politisti din cadul IPJ Botosani, cat si luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, in urma verificarilor fiind aplicate trei amenzi, in valoare de trei mii de lei. Cercetarile in aceasta cauza continua, precizeaza oamenii legii.

foto: maramedia.ro

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger