AcasăNewsMii de politisti vegheaza la siguranta elevilor, in prima zi a noului...

Mii de politisti vegheaza la siguranta elevilor, in prima zi a noului an scolar!

In prima zi a saptamanii urmatoare, cand va incepe, oficial, noul an scolar, nu mai putin de 10.881 de politisti se vor afla in perimetrul unitatilor scolare din intreaga tara, pentru a se asigura ca nu vor exista incidente la data la care elevii de scoala generala si liceu revin in clase, dupa vacanta de vara.

Elevii, parintii, dar si cadrele didactice care vor participa la ceremoniile organizate cu ocazia zilei de 15 septemebrie, data la care se va auzi din nou clopotelul in unitatile scolare din Capitala, dar si din restul tarii, cu ocazia inceperii unui nou an de invatamant, oamenii legii vor fi prezenti, in perimetrul scolilor si al liceelor.

Totul pentru ca, in cazul in care vor exista persoane care, prin comportamentul lor, pot afecta linistea si siguranta publica, sa fie depistate si sanctionate. Ca urmare, din ordinul sefului Politiei Romane, chestorul Petre Toba, se vor suplimenta masurile de siguranta, pe 15 septembrie, cand copiii revin in scoli. Pentru siguranta micutilor, dar si a liceenilor, vor actiona, în zona a 9.043 de scoli si 1.662 de licee, nu mai putin de 8.605 de agenti de la Ordine Publica, 1.313 politisti de la rutiera, 116 de la prevenire si 847 de politisti de la alte structuri, vor actiona, suplimentar fata de dispozitivul curent, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Romane.

Sursa foto: mesagerul.ro

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger